Prave jsem prekrocil jeden rok CPU time.
Asi se kvuli tomu zajdu ozrat drzku ;-) Spocital jsem, ze jsem na elektrice behem teto doby zaplatil cca 4000,- :D
No aspon budou mit amici kvalitnejsi atomove bomby a CEZ trochu trzby kdyz uz nic ;-)
Printable View
Prave jsem prekrocil jeden rok CPU time.
Asi se kvuli tomu zajdu ozrat drzku ;-) Spocital jsem, ze jsem na elektrice behem teto doby zaplatil cca 4000,- :D
No aspon budou mit amici kvalitnejsi atomove bomby a CEZ trochu trzby kdyz uz nic ;-)
heh 4000,- docela dost... :) Jinak gratulace.
Jako celej tym se blizime k hranici 10 000 000 , mame k ni +- 250 000 coz je priblizne dle prumeru denniho tak +- tejdne ;D Pak se muzem jit ozrat vsici :D
Pochopil jsem spravne, ze miho dal do placu 4.000,- na ozrani ;D ?
Congratulations :o :o :o A od kdy počítáš a na kolika kompech ?Já teď zapojil v práci na projekt 3 počítače P4 2,67GHz 256MB RAM 512Kb/s net a zkusim jeste 2. CPU maji hodnotu asi 169%.Tak snad taky něco přispěju, mělo by to jet cca 10hodin denně 5x v týdnu a 5hodin v sobotu ;D
P4 na 2,67 GHZ má jenom 167...To teda neni noc moc.Můj Athlon má asi 161 :wink:Citace:
Původně odeslal IntelCrasher
No jo no, nevim cim to je jsou tam DELL Optiplex a Win NT 4.0 SP6, nevim proc to nema vic, ale mam to teprve po jednom vypoctu, a to u toho jeste delam, tak nevim jestli to nemuze byt to skore ovlivneny i tim :-( Ale dam to jeste asi na dalsi 1-2 kompy tak celkove by mi to mohlo bezet az na 6-7 PC ;D Jo a jeste zkusim ukecat kamarada jestli to nebude chtit dat do heren, tj. cca 30 komputerů AMD Athlon XP 1800+ 256MB DDR333, VIA KT333 chipset a windows XP home, LINE tam je 512Kb/s to uz by par bodiku bylo ;DCitace:
Původně odeslal Mastr
to bude tim ze to sou Delly, v praci to je u nas samej dell a sou to hrozny sragory :roll: Ale kdyz jich budes mit hromadu tak to neva :) Ten index se pocita takovym malym CPU benchmarkem pred odeslanim unity.
Hmmm 30x XP1800+ to zni nadherne :)
To jo no, uvidime snad to vyjde ;D
Proč se mi nezobrazuje jméno v tabulce UD ? A je tam jenom for .... Overclocking.cz ???
PS: JJ uz je to v poho, asi to chtelo cas ;D
PS2: Tak uz jsem pripojil 4 x P4 2,67GHz a 1 x XP 1800+ , ale nebezi to furt, to je skoda.Ale pracuju na tech dalsich 30 PC, jen se bojim ze v herne bude problem s tim, ze kdyz bude UD stahovat z netu soubor a pak posilat, udelaji to 4-6 compu najednou tak se CounterStrike po netu asi moc hrat nebude :-(
Tak ty P4 2,67 maj CPU skore asi 178Citace:
Původně odeslal Mastr
to by mohlo bejt v pohode, maximalne to zalaguje na 1-2min :)Citace:
Stahovani bych se nebal. Navic pravdepodobnost, ze zacnou tahat soucasne je minimalni. Horsi to asi bude s tim internim benchmarkem ktery ma zrejme nastavenou pomerne vysokou prioritu.Citace:
Původně odeslal Maxik
tak toho interniho benchmarku bych se nebal uz vubec, pri nem se komp nesekaCitace:
Původně odeslal miho
No tak nejdriv bych chtel zareagovat na to ze 1-2 minuty to zalaguje, vono kdyz se hraje zrovna nejakej turnaj, nebo kluci z (MG) teamu hrajou po netu z nejakejma nemcema, nebo necim takovym tak by byli asi hodne nasrany, jeste k tomu ted ten net nejak hapruje i tak a obcas (tak 1x za 5minut ) je tam tak 10vterinovej lag.mimochodem tedka na WCG v Brně skončili na 3. místě v CounterStriku :-))Citace:
Původně odeslal LookAS
Jo a zkusenost s tim markem UD clienta mam takovou, ze docela to komp brzdi, i kdyz by to brzdit nemelo :-(
tot vse.
Ja mam cpu score 207.. :D jedu na 220 fsb x 9.5Citace:
tak ten muj ma 196 to je dost podivny.... ;D ;DCitace:
Moje zelenina má 216 ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal sasha
A je to tu, muj prvni year in CPU time ;D :-)