taky se vam zda, ze jeden z nich keca? V Sandre mi to ukazuje priblizne o 3-5°C min nez MBM a bios ukazuje neco mezi tim
Kdo mate jake poznatky s merenim a hlavne presnostzi mereni?
Printable View
taky se vam zda, ze jeden z nich keca? V Sandre mi to ukazuje priblizne o 3-5°C min nez MBM a bios ukazuje neco mezi tim
Kdo mate jake poznatky s merenim a hlavne presnostzi mereni?
V BIOSe by to malo byt dobre. Sandre neverim vobec.
no ty voe... to je rychlovka :-) jj, taky jsem si myslel, ze ten bios by mel byt asi nejpresnejsi.....
tak mam jeste jednu otazku na MBM..... nebo spis na desku
mam v MBM nastaveny vsechny senzory a ukazujou todle
1. 14°c (to nechapu, ale neni to dulezity) :-)
2. 35°c (asi chipset)
3. 48°C - to si nejsem jistej, ale asi teplota ze socketu ???
4. 56°C - ze by teplota z jadra ???
Muzete mi k tomu nekdo neco rict?
Sestava je v podpisu...diky
Bios je naistejši! takisto sandre neverim!
ja mam KT 333 použivam USDM - dodany k Epoxu a s tym som spokojny!!! velmi dobry soft !!
no, mbm mi dost kravi, protoze hlasi teplotu cpu pres 90c (na dotek je chladic vlazny), pritom napr. speedfan hlasi 58...v zasade to samy co bios. sandru nekomentuju...
Sandra ukazuje blbosti.
MBM mi s BIOSem koresponduje +- 1°C
Mne ukazuje BIOS teplotu CPU 41-43°C a Sandra 81°C. Odkiaľ to berie?!
MBM jsem nainstaloval na PC s deskou A7N8X-X a strasne haluzi. Obcas se v monitoringu napajecich napeti vyskytuji divne "spicky" - Vcore skace na 3,4V, +12 ukazuje 12,7V a obcas pada na 5V a podobne :-o Zrovna tak monitoring otacek ventilatoru ukazuje totalni hovadiny - obcas hlasi nulove otacky, pricemz na ventilatoru je videt, ze se toci porad stejne rychle. SpeedFan detekuje napeti dobre, otacky dvojnasobne (asi si nerozumi dobre s MB). Tak jsem to zatim odinstaloval. Bios je verze 1005. Co s tim? Dela vam to nekomu na ASUS deskach s nForce2 taky. :?: