Koupil jsem si ted ASUS P4PE delam si teche PC.Deska ma podle mne jenom jednu vadu a to ..Teplota MB mam kolem 38 stupnu.V praci MAm Asus ku jinou ..533-M Tam Teplota je kolem 28...
Printable View
Koupil jsem si ted ASUS P4PE delam si teche PC.Deska ma podle mne jenom jednu vadu a to ..Teplota MB mam kolem 38 stupnu.V praci MAm Asus ku jinou ..533-M Tam Teplota je kolem 28...
Jedes v praci i doma na stejny FSB? Nema ta tvoje deska doma nejaky dalsi integrovany komponenty, jako grafiku atd...? Jinak to asi bude chyba cidla u jedny z desek. Zkus flashnout u obou nejnovejsi bios :wink:
bud v klidu, je to špatnou kalibrací čidla...tenhle jev se objevuje u desek ASUS často. Jednotlivé modely se udajema z čidla dost liší .... :wink:
Já mám tu samou desku a chipset má okolo 38 a procesor běžně kolem 50. Je to děs, nevím co s tím, chtěl sem taky něco co bude tiché, ale tohle zrovna moc není. Ventilátor nejde pod 2300 otáček i v klidu a otevřené skříni. Navíc mám na procáku stabilně 1.6 V :?:
__________________________________________________ _____
ASUS P4PE, P4/2.4@2.4, 512MB /333i, Radeon 8500LE ViVo, DVD ASUS E616, WD 40/7200 a 20/5400, Sound Blaster Live Audigy Player
Chipset teplota je v pohode... Co mas za chladic na CPU?
Je tam originál z boxu, chtel sem zkusit Arctic, ale nejsem si jistej jestli by to mělo cenu. Prej ty boxy sou docela slušný. Víc mi děsí to napětí, ale níž jít nemůžu, v biosu je nejmíň těch 1.525. ???
To je nejaky divny kdyz nastavis 1.525V tak ti to dava 1.6V ???Citace:
Původně odeslal hafca
Co mas za zdroj?
Nemas tam jeste polozku AUTO (napeti CPU) ? Jestli jo, tak ji zkus pouzit...
ASUS normálně přidává..nic nového pod sluncemCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
Jasne to vim, ale tolik ???Citace:
Původně odeslal Over
Ja mam taky ASUS a pridava mi MAX. 0,025V !
O 0.075V to uz je fakt hodne, to uz bys mohl v pohode reklamovat :wink: Teda pokud to neni zdrojem :wink:
Zkousel sem to na auto i manual a je to stejný. Zdroj je 300W, ale typ nevim, bednu jsem dostal jako dárek a jméno nemá. Ostatní napětí jsou ale tak jak mají být, spíš o maličko míň. :-o
Tak to bude aso tou deskou, takze ji reklamuj :wink: Moje Epox dava zase pro zmenu o 0.025V min :-)
No ja at dam 1.575, 1.5875, 1.6 ci 1.625V tak mam porad 1.6 (plusminus dle zatizeni)
tak to by me hodne stvalo a s reklamaci bych nevahal :-)
Nojo, ale to znamená bejt měsíc bez počítadla a výsledek bude asi stejně nejasnej. Když to budu chtít taktnout stejně to budu muset zvednout. Asi si to ještě rozmyslim a zjistim jak by to s tou reklamací vypadalo . :o