tyhle serii 1800+ dlt se vyhnete!
dneska sem koupil v cc
AXDA1800DLT3C 9567146250419
JIUHB 0320VPMW
TAKOVEJM KOUSKUM SE VYHNETE VELKYM VOBLOUKEM!!!!
2g pri 1,525 ale vejs ani prd, topi to jaxvine, navic je zajimavy ze je to ten s novym pcb, ale neni to jiuxb ???
a este jedna vec-ze prej nemaj radi vyssi vcore(nad 1,75), to je pravda, ale ne ze by to nejelo, nebo to bylo nestabilni, ale ten kram se asi po minute vypne, ale pres pojistku ve zdroji! proste se to vypne jado dybych nekde udelal kratak- musim vytahnout kabel ze zdroje a potom komp zapnout(nenajede), vypnout a znova zapnout :-( :?
Re: tyhle serii 1800+ dlt se vyhnete!
Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
dneska sem koupil v cc
JIUHB 0320VPMW
2g pri 1,525 ale vejs ani prd, topi to jaxvine, navic je zajimavy ze je to ten s novym pcb, ale neni to jiuxb ???
a este jedna vec-ze prej nemaj radi vyssi vcore(nad 1,75), to je pravda, ale ne ze by to nejelo, nebo to bylo nestabilni, ale ten kram se asi po minute vypne, ale pres pojistku ve zdroji! proste se to vypne jado dybych nekde udelal kratak- musim vytahnout kabel ze zdroje a potom komp zapnout(nenajede), vypnout a znova zapnout :-( :?
2Kamikatze007 - sem na to nejak podobne. Mam 1800DLT3C JIUHB 0314 MPMW 9880336260533 (nowi PCB) a na default dam 2,083GHz (2600+) a pece to jak svina. Vcera sem si precet cos napsal a protoze sem este vic nezkousel tak mne to nedalo rano este vospalej sem nahodil 210*10.5 na nejakejch 1.7V, POSTlo to okey, winy okey a pak sem jen sledoval (mam pres MBmonitor nastaveny, aby na te LED ukazovala teploto prociku) jak sla teplota 52,53,54,55,56,57,58,59,60,61C pak cerna obrazovka, na displayi FF- tak nic rikam si, asi mel Kamikatze pravdu, ale ouha, resetnu komp a zacne osirat Award boot block - please insert system disk! NO nic nasledoval reset cmos, zapnu, nastavim v biosu jak to jelo pred tim a zas boot block. Znova reset cmos, nastavim fsb166 a zas, to uz sem videl zle, myslel sem, ze neni neco v poradku s ukladanim do cmos, znova reset cmos. Na defult 11,5*133 to jelo. Flashnul sem nejnovejsi bios(predtim sem mel nejakej cervencovej) a okey 200*9,5 akorat teplota s Falconem 58 pri PRIME95.
V nejake recenzi co psal Gabo, mel dost podobnej procik jak ja, akorat to bylo ne 0314mpmw, ale myslim 0310mpmw a dostal ho na 3050+
Napis Kamikatze este nejaky tvy poznatky s voltazi, treba se nam to kua nejak podarim. :idea: Dame hlavy dohromady ;D :idea:
Re: tyhle serii 1800+ dlt se vyhnete!
Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
dneska sem koupil v cc
JIUHB 0320VPMW
To, ze se to vypne pres pojistku ve zdroji, me taky delalo, jenomze i na default :evil: Potom sem prisel na to, ze se mi chladak dotyka jednoho kondiku, a je trocha nahlej, tak sem urizl rozek, poradne prihnul sponu, a fici jak wino... Jo, kouknu se jeste na serii, co tam vlastne mam :wink: