www.aida32.hu/aida-download.php
Printable View
Good, vod ty doby co jsem ho objevil, skoro vubec Sandru nepouzivam, kdyz potrebuju nejaky info.
Pekny. Miluji hlavne moznost zobrazeni uplnych reg. cisel nainstalovaneho sw.
Hmm vypada to dobre, ale vsim sem si, ze mi to napriklad misto 11.5x200 psalo ze to mam na 5.75x400 a tak :) Navic ty seriovy cisla nainstalovanyho softu si asi vycucal z prstu. Koukal sem teda jen na klic k Windowsum, ale ukazoval uplne jinej nez s jakym sem to nainstaloval.
2Mapa: Seriove cislo NENI to same jako klic zadavany pri instalaci... :!:
[quote="Dawe"] 2Mapa: Seriove cislo NENI to same jako klic zadavany pri instalaci... :!: [/quote
Presne TAK je to cislo vyrobenej Serie :wink: :wink:
jenze zde v polozce SOFTWARE->LICENSES jsou opravdu zadany seriovy cisla, ktery se zadavaj pri instalaci programu (vcetne samotnych woken) :-)
Přesně tak, jak říká LookAS. Tenhle prográmek mě mile překvapil, hlavně těch spousty možných informací o vašem kompu, který se skvěle zkonvertují do HTML. Fakt párádní program :-)Citace:
Původně odeslal LookAS
AIDA RULEZZZZZZZZZZZZZZ 8-)
Jo sorry za to ze mi to ukazovalo spatnej klic k Windowsum. Ted sem si vzpomel, ze sem musel XPcka preinstalovat nekde jinde nez doma a nemel sem svoje CD tak sem tam daval jine klic :) Takze to ukazuje nejspis dobre.
Hmm no je docela dobrá jen jsem to zkoušel jsem to u kámoše co jsem mu prodal desku a pokaždé se to kousne u "scan PCI devices" nevíte či by to mohlo bejt ??? Jeho sestava je : ECS MB694a,PIII 933,256 MB RAM,Creative SB 128,sítovka asi realtek (nepřipojená do sítě)