Hi,
Podarilo se mi nekam zalozit instalacni CD ke grafice Sapphire Radeon 9700 AIW.
Nasel by se nekdo, kdo by byl ochoten mi ho prepalit ? Naklady samozrejme hradim ...
Printable View
Hi,
Podarilo se mi nekam zalozit instalacni CD ke grafice Sapphire Radeon 9700 AIW.
Nasel by se nekdo, kdo by byl ochoten mi ho prepalit ? Naklady samozrejme hradim ...
Vsechno co potrebujes bys mel najit na Ati.com :wink:
Jasne, ovladace nejsou problem.Citace:
Původně odeslal Fila
Me jde hlavne o MMC. To jsem na ati.com nenasel a i kdybych to nasel, tak ty desitky MB se mi po modemu stahovat nechce ...
A co je tohle ???
http://mirror.ati.com/support/driver...x=8&submit.y=9
Prej desitky mega... :roll:
Hele, nejses Ti nakej utlocitne setrivej ? Az budes stahovat pravidelne soubory nad 50 MB, tak dej vedet, do ty doby je to na dial upu snesitelny...
Hmm, vidim.
23 MB MMC a 15 MB Language pack.
Mysli si ze jsem utlocitnej :wink: ale me se to fakt stahovat nechce (to bych jeste musel stahnout v praci, na disketach pretahat domu a tam teprve vypalit).
Fakt bych radsi sehnal kopii originalniho CD, teda jestli se najde nekdo s dobrym srdcem :?:
Je v tom nakej problem,ze to nemuzes stahovat v praci?Ja to delam furt :wink:
Vy nemate v praci vypalovacku? :-o :eek:
V praci mame P200MMX bez CD :oops:Citace:
Původně odeslal nex
Je v nem interni modem, kterej se pripojuje na cca 36600 bps, takze peknej lenochod :?
S pripojovanim to nesmim prehanet, nebo mi to sefova strhne z vyplaty
;D :-o :eek: :roll: :-(
Si kup za par stovek USB pamet a mas to... Nemusis nic tahat na disketach...Citace:
Původně odeslal Mr.Lilek
Teda jestli ten srot ma USB ;D
Nema ...Citace:
Původně odeslal Dawe
A co vim, tak Win 95 (ano, opravdu v praci delam na Win95 :lol: ) snad ani USB nepodporuji ...
Tak To Ti uz opravdu neni pomoci... ;DCitace:
Původně odeslal Mr.Lilek
Leda - nemas phone s GPRS ? :wink:
[quote="Dawe"][quote="Mr.Lilek"]Muzu ti rict, ze jsem o tom docela vazne uvazoval ...Citace:
Původně odeslal Dawe
Tady v Benesove je to s internetem mizerny.
No cable TV, no ADSL, no Wi-Fi
:evil:
[quote="Mr.Lilek"][quote="Dawe"]Tak neuvazuj a zarid si od jednoho hnusneho operatora data nonstop...Citace:
Původně odeslal Mr.Lilek
Nadzvukovy to sice neni, ale Tvuj problem to vyresi...
Ta rychlost by usla ale ty pingy jsou horsi.... ale myslim ze kdyz neni jina moznaost tak GPRS vsema deseti...
No jo, kdyz ja ale porad cekam ze Telekom konecne dotahne ADSL i do Benesova.
To bych si pak kvuli tomu poridil pevny telefon :wink:
Na ADSL kasli, az Ti zavedou agregaci, tak se to bude moct merit akorat s tim GPRS.... :roll:Citace:
Původně odeslal Mr.Lilek