Lidi , poradte kde sezenu VODIVY LAK na propojeni mustku ?
Popr. jakej typ je nejvhodnejsi ?
Printable View
Lidi , poradte kde sezenu VODIVY LAK na propojeni mustku ?
Popr. jakej typ je nejvhodnejsi ?
Většinou v nějaké prodejně se součástkama pro elektroniky.Ale je dost drahej.Malá sklenička stojí kolem 200.-
Jestli chceš výce informací tak si to vyhledej,je tu toho dost.
Pozeptam se !
Diky moc za radu :-) !
ale bacha, nie je lak ako lak!! inak skus si prejst starsie prispevky, urcite najdes aky je vhodny typ aj kde ho kupis... :wink:
Nejlepsi je stribrnej RiteLok SL-69. Ja sem ho kupoval na dobirku z nejaky plzensky firmy, ale uz si nepamatuju kde presne.
Take jsem si ho nechal poslat tam odtud.. jo a v te male sklenicce je toho hafo.. mam to tak na 20 let takteni ;DCitace:
Původně odeslal KUBA
Na to zabudni... Mne po 3mesiacoch ten lak zaschol...Citace:
Původně odeslal PC1660
Taky mi zaschnul,ale stačila kapka lihu a je zase OK a funguje ;DCitace:
Původně odeslal Snorri
No ja taky vodemykal svoje palino a totalně jsem to posral,se mi to nak dostalo na měděnou destičku a přitim sem to dělal tak pečlive podle navodu z tomshardware a tak se mi to zamklo na 1700+ :roll: no a pak ja vul,něchtělo se mi tam davat zpatky tu gumovou podložku a jak sem nasazoval chladič tak slyšim jen takovy skřipani :eek: a vono hele nalomenej roh jadra kurva :evil: ted jsem pěkně nasranej a aspon měsic se vtm nebudu štourat,tim Tě ale nechci nijak odradit :wink: Lak jsem použil El-2 a je k hovnu.
U nas ho asi bude mit Kus na Doudlevecky... V Plzni
ja se takhle snazil zmeni durona 600--mel sme taky el-2 a slo to pekne blbe :evil: po hodine pylani sem to zapoji a nic..prerazal sme na desce blby kabel..tak sme to zpravoval....prerezal dobry...procak udelal dobre...nekolikrat predelaval a meril ohm metrem aby byl dobry odpor a kdyz to nakonec zprovoznim tak ehje--jee to azse na 600..totalne sme to nechapal vzdyt bylo neco prerezane na desce a tak...navic kdyz sme s tim jendou delal tak sme taky urval rozek......a normalne to pak fungovlao dal :?: proste zajimave ???Citace:
Původně odeslal valmet
no jo, EL2 a EL3 je nanic... Taky jsem se o tom poucil. MUSIS pouzit lak s obsahem stribra... vyjde draz ale je mnohem lepsi, ja s nim opravoval i motherboard a vsechno slape... EL2 a 3 jsou jen na grafitove bazi a vodivost je dost spatna... takze jedine stribro. ;D
Diky moc za rady :-) !!!
Ja jsem z Decina a tady je snad jen jedinej kram kde by se neco takovyho dalo sehnat. Minuly PO jsem se ptal a oni , ze to zkusi objednat , tak uvidim.
Ze svyho Palomina toho asi moc nevyzdimu , ale zkusit to rozhodne chci :wink: !
Ja osobne sem pouzil EL-1 na zvyseni default napeti. Dal sem tenounkou vrstvu a po chvili to zaclo blbnout. Tak sem tam udelal poradnej kopec a drzelo to dost dlouho.. nez sem to zrusil protoze sem koupil desku kde sem to nepotreboval.