Zajimalo by mě,jaké FSB je u téhle desky bezpečné,aby nedošlo k poškození SW ani HW v důsledku vysové PCI/AGP frekvence.
Zatím jedu na 186 FSB
Dík za info,Katoo
Printable View
Zajimalo by mě,jaké FSB je u téhle desky bezpečné,aby nedošlo k poškození SW ani HW v důsledku vysové PCI/AGP frekvence.
Zatím jedu na 186 FSB
Dík za info,Katoo
TO zalezi od inych komponentov od AGP grafiky, od diskov...viem napr. ze s Maxtormi som nevedel ist na 200 FSB ihned sa zrusila fat tabulka, ale Seagate to zvladaju ako po masle. Rovnako grafika - Nvidia zvlada 200 FSB bez problemov (bez AGP tearingu v stavajucej verzii BIOSU) ale ATI moc nezvlada...
a co pri pripojeni HDD na HPT 370? pocitam s tim ze nebude asi mozne pouzit tak vysoke FSB, co?
2 Katoo: kolik das s temi ramkami? ja sem se vys jak na nejakych 187-188 nedostal ani s nejhorsim casovanim pri 2.97V :-(, jinak CAS 2 nedam ani pri 166
ev. co mas za zdroj? ja mam pouze nejaky levny shit, taky by to mohlo mozna v mem pripade byt tim :-(
Mam odskusane Maxtor nezvlada vysoke Fsb ale Seagaty v poho.Ked som mal VAX tak mi Maxtor padal uz pri 180MHz.
Díky pánove :wink:
Na 200 fsb mi to už bohužel nezvládá grafika (už při startu mám potíže poznat,která kostička je co ;D ),ale disk se chová při 196 normálně.
Kdysik jsem tady četl,že se doporučuje vypínat DMA ve winech :o ,ale myslím,že když to nic nepřepisuje,ani neruší,tak je to zbytečné.
Jedná se mi spíše o to,abych po nějaké době provozu na 196 fsb nepoškodil nějakou komponentu (HDD atd)
Katoo
uff, to bych chtel docela videt tu praci disku treba pri kopirovani z CD ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
Mam ty komponenty co jsou v popisku a Pc beha na fsb 190 naprosto v poho a u hdd ani u grafiky nesleduju zadny problemi. Sice to mam jen tejden ale comp bezi 24hod denne a dostava slusne zahul pri spracovani videa.
a mas ten HDD pripojeny na ten HPT radic?Citace:
Původně odeslal Frost