Rad bych vas vsechny vyvedl z omylu
Pokud reklamujete zbozi a reklamace je uznana. Zarucni doba pokracuje, pouze je o dobu reklamace prodlouzena.
TZN Nove zbozi pokracuje se stavajici zarucni lhutou.
Re: Rad bych vas vsechny vyvedl z omylu
Citace:
Původně odeslal Geeker
Pokud reklamujete zbozi a reklamace je uznana. Zarucni doba pokracuje, pouze je o dobu reklamace prodlouzena.
Uvedom si, co si tu napsal za blbost.
Zaruku dava vyrobce. Kdyz reklamujes disk mesic pred koncem zaruky, podle tebe je na novej disk mesicni zaruka. Jenze kdyz ja ten disk vemu k dodavateli/poslu vyrobci ... tak mi ho vymeni, protoze na nem, je datum vyroby a ma treba 2 nebo 3 roky zaruku. Nebude po me chtit ani zadny doklad o koupi. Prodejci je ve vysledku uplne fuk, jestli to bude reklamovat on nebo ty. A dalsi vec je, ze v zakone lhute mas v pripade neodsranitelne vady pravo odstoupit od smlouvy = vraceni penez. Takze bych byl opravdu pitomec, abych si nechal dat novy disk bez zaruky misto penez za ktery si koupim ten stejny disk se zarukou.
Re: Rad bych vas vsechny vyvedl z omylu
Citace:
Původně odeslal Geeker
je to pravda jen castecne, plati to u odstranitelnych vad... tam se zaruka prodluzuje o dobu od predani prodejci k oprave po dobu vyzvednuti (ale pokud bys to dlouho nevyzvednul tak jen do doby smluveneho vyzvednuti)...
ovsem toto neplati u vad neodstranitelnych... tam bezi zarucni doba znova jako u predesleho vyrobku... ale neni to nutne, muzes si vzit misto toho penize a caooo
problem prave byva roziseni odst/neodstr vda, protoze toto dela prodavajici...
v krajnim pripade soue,a le je to tezke, kdyz uz vec treba neexistuje.. nebo je nejak zmanipulovna prodavajicim... je dobre si predtim opsat vsechna mozna cisla a identifikatory, nafilmovat nafotit vec, aby pak bylo u sodu mozno nejak dokazat, ze prodavajici lze a provedl tam nejake zmeny.. popr jedobre nafotit nafilmovat nahrat, svedky, u zavadneho chovani dilu, dle pripadu... a situace...