Dobry den vsem,
chci se zeptat kterou revizi procesoru Barton 2600+ s moznosti nejvyssiho pretaktovani.
Dekuji
Printable View
Dobry den vsem,
chci se zeptat kterou revizi procesoru Barton 2600+ s moznosti nejvyssiho pretaktovani.
Dekuji
Bud ses upsal, nebo jde o Thorthona...
No nevidim duvod kupovat 2600+ ??? TO si radsi kup 2500+ a pekne si ho pretoc jako Dawe :wink: Jinak pokud ho chces do sve desky, tak to asi bude thorton :idea:
Skúšam zistiť, aká je bežná teplota Bartonov 2500+. Mám teraz jeden boxovaný kúsok a pod záťažou vyletí teplota aj na 55°C. Zdá sa mi to trochu veľa. Ešte asi raz skontrolujem, či dosadá dobre chladič.
No je to pro kamarada ktery ma ASUS A7N8X Deluxe.
Takze 2600+ uz neni Barton, ale Thorthon? Nebo?
A kdyz tedy Bartona 2500+ kterou serii?
Dik moc.
No.. Jaka je nejlepsi se u Bartonu zrovna rict neda, protoze to neni jak u 1700+ a DLT.. Protoze treba Dawe ma serii AQXEA a jde mu na 2500MHz ale byl tu kdosi, komu sla sotva na 2000MHz.. Jinak ja mam AQXDA a jsem s nim vic nez spokojenej viz podpis :wink: Ale ted co koupis by ses se vsema mel dostat na 2200 -2400MHz.,. Ale doporucim ti koupit BOX, protoze se mi zda ze tam davaji lepsi kousky..Citace:
Původně odeslal bufobufo
Takze AQXEA je v pohode?, a asi nejlepsi co mohu sehnat?
AQCUA ze stredu waferu. :wink: Nebo AQXEA.. Ale tam je to opravdu o stesti...Citace:
Původně odeslal bufobufo
Vykyvy jak blazen. Treba i 2500-2750 MHz ale taky treba jenom 2000 MHz...
AQCUA
AQXDA
AQXEA
?
?
?
S Tebou je to fakt tezky ;DCitace:
Původně odeslal bufobufo
Ber AQXEA 0324 TPMW, mas tak 65% procentni zaruku, ze prelezes 2200 MHz a uz dej pokoj. :wink:
Mam doma Barton2500 AQXQA 0328 SPCW.Doted byl problem s pametma,ale ted uz tam jsou Infineony 400.Tak co od nej muzu cekat?Nemate nekdo kousek z teto serie?[/img]
Nic od neho necakaj a nataktuj ho co to da !!Citace:
Původně odeslal hermanson
jj presne tak.. Okamzite taktuj :-) O teto serii jsem nic neslysel :D Hlavne se pochlub.. Doufam, ze nemas tak shitozni desku jako ja, protoze na bartona fakt uz nema.. :?
já měl AQXEA0324TPMW a jeho strop bylo zoufalejch 2040 stable při FSB max 350-zoufalost.....
jeho problém byl asi v tom že koncový 4čís. bylo 0782(((
AQUCA0310MPMW - 2450 MHz@1,75 V... Ale to je asi trochu mimo, kupoval jsem ho "hned", jak začaly být na krámě...
kdo ví něco o této serii
AXDA2500DKV4D Z215657261784 AQZEA0331UPMW
Nic, ale podle koncovyho cisla 1784 to nebude asi moc velkej zazrak ne? Urcite jsi to kupoval v tray verzi ze? ???Citace:
Původně odeslal eRTY
zatím co ted zkouším mi jede na 2250MHz (180*12,5) při 1,7V.bez problémů.to nevypadá nejhůř.Citace:
Původně odeslal Mirectec
Pokud ho mas tedka novej, tak pocitej s tim, ze te za par dni/hodin pojede na tehle frkvenci na zakladni voltazi :wink: Nebo aspon u me to tak bylo. Dal jsem ho do desky a hned jsem zacal taktit.. Vubec to neslo.. A co se z nej nakonec vyklubalo :D Ja jsem s nim spokojenej :DCitace:
Původně odeslal eRTY
jak to že máš násobiš 13x , já mám v biosu 12,5x/13x a dává mi to 12,5. a tobě 13x???? ten procík je ted novej (minulej čtvrtek)Citace:
Původně odeslal Mirectec
Jsem vedel, ze se na tohle zeptas 8-) Staci si precist hlavni thread o vyssi sade nasobicuCitace:
Původně odeslal eRTY
Ale jinak http://www.vs.sk/ousi/temp/multi_final-3.jpg
takže když spojím ty jednotlivý dva piny tak mám vyšší sadu??Citace:
Původně odeslal Mirectec
Vsechno uz je napsany v tom threadu.. :roll: Ale neni to jak si myslis.. Vzdycky tam musis nadratovat nasobic, jakej chces..
jak to? barton má násobiče přece odemčený, tak by mělo stačit přepnout na vyšší sadu a pak v ní jezdit podle libosti? ne?Citace:
Původně odeslal Mirectec
Nevim proc se snazis obevit ameriku.. Proste si precti ten thread a uvidis.. Popr. to muzes vyzkouset, ale silne o tom pochybuju.. :roll:Citace:
Původně odeslal eRTY