Bylo mi doporučeno dát do skříně přední větrák, ale v místě, kde se může přišroubovat mam přední USB a jack na sluchátka. Stane se něco, když dám větrák tak o 5-8cm výš? Převrtám díry a celý to trochu upravim :-) Díky
Printable View
Bylo mi doporučeno dát do skříně přední větrák, ale v místě, kde se může přišroubovat mam přední USB a jack na sluchátka. Stane se něco, když dám větrák tak o 5-8cm výš? Převrtám díry a celý to trochu upravim :-) Díky
Mělo by to taky fungovat bez problémů.To spíše vědět kudy bys chtěl aby ten vzduch proudil a popřípadě ho něčim usměrnit.
Můžeš mi poradit, jak ten vzduch usměrnit?
No třeba nějakou čtvrtkou nebo něčim podobnym.Uděláš za tim větrákem takovou jako lopatku,plochu na kterou to bude narážet.Musí to bejt hladký aby se ti o to moc nebrzdil vzduch a usměrníš to tam kam potřebuješ aby to proudilo stylem pokusu.
na přední Fan se vyset ten je kničemu z vlastní zkušenosti!!Dej ho pod zdroj aby foukal ven!!!Hlavně aby diry pod zdroujem byli dost velky když sou mali tak to ten vzduch jen odraži a je to kničemu!!Nellepši je to celi kolecko vyriznout a pak to fičí!!!!!