MSI 865PE Neo2-LS Series (MS) Celeron 2.4Ghz vykon?
Protoze jsem testovaci lama, a nezda se mi muj vykon v 3Dmarku zcela postacujici, chtel bych se zeptat kde najdu nejake referencni vysledky testu. Online result browser je dostupny pouze po zalogovani.
Pls poslete mi vase vysledky at muzu porovnat zda je to v poradku ci zda je nekde nejaky zadrhel v driverech.
Konfigurace:
WinXp
G4MX440 - last WHQL drivery
DDR256
MSI 865PE Neo2-LS Series
Celeron 2.4GHz
Re: Odpoved po dlouhe dobe
Citace:
Původně odeslal kodlson
Takze panove, dekuji za vase rekace, dekuji taktez za rady k nezaplaceni jako proc sis koupil MXko, proc celerona a proc .... :).
Mam to na co sem mel a co mi povolila mazelka :). Proste na plnou G4 nemam a na P4, take ne.
Ted k testum, bez vyladeni ovladacu mi 3D mark 2001 hazi 4900 bodu (kdyz jsem tam hodil P4 2 GHZ, tak 5700).
Po pouziti Nvidia Hard page a nastaveni na high perfomace to hazi cca 5700b, stejne jako kdyz tam byla plna P4.
Toliko k vykonum, na 3D mark 2k3 jsem nemel odvahu.
Co vy, co mate podobnou sestavu ? Pokud je tady podobnej chudak jako ja :))
Upřímě? Já mam p3 na 766MHz, 256MB SDRAM a GF3Ti200 64MB DDR VRAM, všechno bez OC a muj výkon v 3Dmarku je 4100 bodů (1024*768, 24bit Z-buffer, 32bit hloubka, komprese textur, Pure D3D HW T&L, ale be FSAA)... za ty prachy jsi opravdu mohl koupit GF3Ti200...
jo a v ovladače mám nastavený defaultně, beze změn...(v 45.23)