Už ste to čítali??? Vyzerá to zaujímavo!
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18255
Printable View
Už ste to čítali??? Vyzerá to zaujímavo!
http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18255
ale stare,o tomto sa vie uz dlho a mohli si aj na PCT skor spomenut...Citace:
Původně odeslal daggy
Skúšal som to na 3D Marku 2k3 ale nefunguje to! Predsa, ak nie je hardvér na niečo stavaný, tak zázraky nemôžeme očakávať!
Zajimavy to je, v 3DMarku03 jsem spustil az na 1 vsechny testy, ale bylo tam videt kulovy, protoze vetsinu textur to vynechalo.
Mno ono skorej emuluje DX8 (8.1) o ¨tom je povodna Nature, ale v Marku03 je Mother Nature uz DX9 a ten program nevie... neviem preco tam dal ze vie emulovat DX9 :eek:
mne funguje i Mother nature. Zaskrtnes softwarovy Pixel shadery a jde to. Ale jsou tam naky sloni a ty mi nejdou. Kdyz chci abych mohl spustit test, tak musim zaskrtnout max. pixel shadery 1,4 ale to nejde Mature nature. I tak mi to dal asi 620b. Ale s vypnutym renderovanim 21000b. Ta grafarna to docela brzdi :lol: Dokavad mi na tom pujdou solidne hry(a R9600Pro nebude stat 4000,-) tak mi to staci.
Haluz ze to ide, mozno to vyskusam :wink:Citace:
Původně odeslal vlv
btw... tie slony, alebo celi test ti nejde preto, ze hlavna cast Mother Nature vyuziva Shaderi vo verzii 2.0, ale na stebla travy at je pouzita 1.4, a dakde aj 1.1
Takze by si musel mat zapnute a pouzivat vsetky verzie naraz...aby islo seco :wink:
2 Mikhaill: Ja jsem si vzpomnel tusim celkem dost brzo. Taky v FAQ kyro fora si davno vsici stahovali muj do cestiny prelozenej help. No kdyby sis ten clanek radsi precetl, vedel bys, ze jsem s jeho vypustenim cekal az autor vypusti 3danalyze s cestinou co sem mu poslal ...Citace:
Původně odeslal Mikhaill
:-)
...hmmm, to musis byt EXTREMNE SKROMNY na detaily, pretoze mne prestala MX2-ka stacit pred ... 3 rokmi...Citace:
Původně odeslal vlv
ja myslim, ze nemusi byt, proste nehraje nove hry a je to, pak to staci, starsich a dobrych titulu je fakt spousta, jen cloveka nekdy zlaka kdyz vidi tu grafiku v UT, Splinter Cell, ... a proste si to chce taky vychutnat
hratelnost se podle me nezlepsuje, nekdy jsou hry s jednoduchou grafikou prehlednejsi a hratlenejsi, proste dokud to clovek nema a nesahne si jednou na to, tak to nepotrebuje
jinak na MXku a kartam v jeho vykonnosti jede plno her v pekne grafice - Quake III, RtCW, Ghost Recon, Medal Of Honor, celkem slusne i Serious Sam, MDK2, ... myslim, ze urcite ma co hrat
Wuuduu: Ja hraju novy hry, ale nemam tolik prachu abych si mohl hned po uvedeni nejrychlejsiho HW ho koupit a FX5200 fakt nechci. Kdybys me ale chtel sponzorovat, nebyl bych proti. :!: CMR3 jde na 1024x768 na 16bit na max. detaily v pohode.(Mam 15" monitor, tak vic stejne nema smysl) mmj. tu kartu mam 2 roky