vlavo obrazok ????
Printable View
vlavo obrazok ????
...snad nemyslis vazne ne?Citace:
Původně odeslal Radox
... mam rovnaky nazor ako Richmond.
Neuznavam kupit si krasny kejs a potom ho ukazovat ako nieco extra.
Radsej obyc.bedna a nejaky pekny home made modding.
Clovek by sa mal chvalit svojou robotou a dobrym napadom a nie na aku drahu bednu ma peniaze (..a mozno ze nebola ani draha, zeee :-( )
Mně se to nelíbí :roll: ani barva ani tvar :|
Tak to je tusim Morex KN-900. Podla mna je dost mala ,... :(
heh celkem smysluplne..
Vypadá, jako by na to sedl nějaký slon. >>>Peugeot<<<<<
To snad neni mozny to vipada jako kdyby to melo dve velke pozice :o
... nic moc.... :o
lepčí pořádnej Bigoš a hodně HomeMadeModding .... 8)
haluz ... videl jsem ho a je to ta nejhorsi kejs co se da koupit ...Citace:
Původně odeslal Radox
kup si Chiefteca nebo ten bigtower od ThermalTake , zmoduj ho a pak se chlub...
Fakt že jo!!Citace:
Původně odeslal xammax
Radox: to má jen dvě 5,25ky?? A ještě ke všemu dole? No to je na <> - už vidím jak šahám kasi k zemi pro CDso. :roll:
tak pozor neurazajte moj kase MOREX KN900 je spicovy kase uz ked si hop kupite vyzera super ale mam ho doma upraveny. Modra studena katoda, Farebne ventilatory len zhanam digit. fotak aby sdom vam ho ukazal v plnej parade. Inak naco kupovat shitny kase a upravovat ho ked si mozem trosku doplatit a mam kvalitny kace s 1mm plechom a super vyzorom a ked si prepocitam veci co mi treba na upravu shitnej a lacnej case tak to nema vyznam. Inak ten schieftec case si cem kupit len musim nan nasetrit zatim staci morex KN900 super ked mate take daco na stole polozene .
No nie som zastanca " Chiefteca , ThermalTake" , ale tvoje tvrdenie ze su to shit case je viac menej neopodstatnene. Kupis si hotovu case od vyrobcu , ktory mal nedavno mega problem zo zdrojmi a ides sa chvastat ako si ju zmodifikoval. Aby nakoniec tvoj case nebola iba "umela bublina" pripadne nejaka napodobnenina , ale nie case.
Tak tu je Morex
nechci opravdu urazet tvuj kejs .. urcite mas z neho radost .. ale davat dotoho katodu je skoda penez .. ja jsem zastance naopak koupit uplne jednoduchej kejs aby splnoval zakladni parametny (tzn. enmit 2xpetactvrtku) a zmodovat ho .. no uvidime az nam to nafotis.. :wink:Citace:
Původně odeslal Radox
Podle me (a nejen me) me lepsi koupit si treba uplne obyc kejs a poradne ho modnout podle potreb a komponentu a ne si koupit morexa (mimochodem asi posledni vyrobce kejsu kterymu bych za ty splasky zaplatil)! 1mm plechy ma snad kazda bedna (vcetne Eurocasu apod...!!!). Rvat do nej ventilatory to bych jeste chapal ale ta katoda uz je moc. Jak uz napsal Marty - smatrat po zemi a hledat cdromku je dost nechutny... No ale rika se proti gustu zadnej disputat ;D
Ja sem zastancem toho koupit poradnej fortelnej kejs, prostornej, pevnej, radne tezkej a cernej ;D
;D ;D Tak tak ;D ;DCitace:
Původně odeslal DeeKay
ja mam case na stole polozene a cd sa tam dava lepsie ako do normalnej lebo sa nemusim ani nahynat ani zhynat mam to rovno a tvrdenie ze 1mm plechy maju setky case je fajna hovadina ani skrinky od 3R system ho nemaju Eurocase maju a ked mam povedat pravdu eurocase su super towery z hladiska quality. Inak co sa tyka zdroja od morexu nemam ho lebo som tower kupoval bez zdroja a kupil som si Fortrona 350W a nie ziadneho Morexa a to ze su Enermax shity som nepovedal OK a co sa tyka towera na zaciatku mi vadilo ze ma 2x5,25 ale co uz viacej nepotrebujem mam CDRW a CD ROM zatial nepotrebujem viac 5,25.Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
.... a chieftec ;)Citace:
Původně odeslal DeeKay
To se snad rovná, ne? :lol:Citace:
Původně odeslal Pocket
... n o n e u p l n e ...... ThermalTake case rulezzzCitace:
Původně odeslal Fx
TT je pokud jde o Xasery jen upravenej Chief... Takze neni co resit. Mluvim o prijatelny cene, to uz bych tu mohl vykrikovat Lian Li rulezzz :wink:Citace:
Původně odeslal Pocket