http://www.beyond3d.com/misc/traod_dx9perf/
:D
Printable View
hm...tak tohle nVidii fakt nesedlo ;D
:roll: jeste ze uz sem ATI ;DCitace:
Původně odeslal mraky
Vidim to na Tombovsky patch, alebo nove nVidiacke drivery. Takych problemov tu uz tolkokrat bolo, mala ich nVidia, aj Ati...
Tak, tak, nVidia este zoptimalizuje ovladace a potom uvidite ;D :-) .
Tak isto, ako Ati optimalizovala drivery na graficky trapny a jednoduchy CS, ze?
no ten rozdíl tam je mezi nvidia a ati dost propastný, pochybuju že nvidia dokáže zvýšit výkon o 100procent, zase tolik bych jim nefandil.
Je to az moc - moc divne, prave preto to vidim na patch hry.
To si fakt myslite, ze to ma nVidia az take slabe? Keby to bolo 20% je to v poho, ale 100 ?
Nevim navazet se do ostatnich firem neni reseni. Spis je sranda kdyz se podivate tady na ten vysledek jakoze nvidia a jeji nejpomalejsi karta nove genarce fx5200 je rychelsi nezli fx 5600 a to ze o dost.. tady dole
http://www.beyond3d.com/misc/traod_d.../index.php?p=6
prehliadol si vetu:At the higher resolutions the 5200 Ultra has the highest performance, however there are no PS2.0 effects utilised for it.
prehlidl :oops:Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Takže Nvidia optimalizuje ;DCitace:
Původně odeslal Wuuduu
nVidia ne, ale default nastavenie Tomb Raidera pre FX 5200, poriadne si precitajte vsetky texty.
Jak sa hrozne vychvalovala podpora DX 9 u FX 5200, ale kčomu to je ked to musia aj tak vypnúť lebo je to strašne pomalé :lol:
a kde se vychvalovala podpora dx90 pro fx5200? to by me zajimalo protoze tady asi ne dyt se to dalo cekat hned od zacatku ze to bude ultrapomaly.Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Barkde v Threadoch kde sa rozhodovalo mezi FX 5200 a ešte nejakou grafárnou, vždy tam padla zmínka že 5200 má DX 9 a tým pádem že má víhodu. Ba dokonca neviem či sa tým náhodou nevychvalovala sama Nvidia :-) I v recenzích sa o tom zminovalo. Teraz ale nije lebo sa zistilo aké je to pomalé :-)
ma dx9, ale tezko to clovek s takovou kartou vyuzijeCitace:
Původně odeslal Pyroteam
To isté som napísal v svojich príspevkoch :wink:Citace:
Původně odeslal riksa
TO je sice mozne, ale vela ludi aspon zisti co nove mu DX9 prinasa... a mozno za taky mesiac kupi napr.. Ati aby mu to krasne DX9 aj slapalo ;DCitace:
Původně odeslal riksa
btw.... je to vzdy lepsie ako ked kupi 4 MX :wink:
Update celej situacie najdete tu (hint: treba sa "prescrollovat" na koniec tej stranky): http://www.beyond3d.com/reviews/alba.../index.php?p=9...
Prave ze FX5200 je takove MXko FXka :oops: Nevyplati se to vubec kupovat a zminovana DX9 podpora je akorat marketingovy tah. Pry se to Nvidii ale vyplaci. Jinak podle Tombraidera bych skutecny vykon karet nehodnotil. Navic kdyby skutecne mely FXka tak spatny vykon /nemluvim o FX5200/tak uz by se to muselo davno projevit.Citace:
Původně odeslal Semik
A kde sa to malo prejavit ked to je jedina DX9 hra na trhu???
BTW v GT4 maju FX horsie skore co by zodpovedalo.
EDIT: to ma musi kazdy chytat za slovo :lol: jasne ze som myslel tu z 03
Game4 asi tazko, skor Mother Nature z 2k3.
Ale zas taky rozdiel to nie je:
Game 4 - Nature 94.7 fps
GT4 - Mother Nature 32.9 fps
je to 100% rozdiel oproti R9700/9800?
Tak tady to nVidia hoodne nezvladla :-) Ale neverim, ze by nevydala nejaky novy ovladace, ktery by ten jeji hroznej vysledek trochu zlepsily...
jedina karta na trhu? A co radeon 9700, ktory je vonku uz nejaky ten rok.Citace:
Původně odeslal mino
Zrejme som ta asi nepochopil, inac mi to nedava zmysel