Naistaloval sem si nový ovladače (45.xx) od nVidie a oproti 43.xx mi kleslo skóre v Nature testu z 3Dmarku 2001 o 20fps. Nedělal nekdo výkonostní testy tehlech 4x.xx ovladačů?
Printable View
Naistaloval sem si nový ovladače (45.xx) od nVidie a oproti 43.xx mi kleslo skóre v Nature testu z 3Dmarku 2001 o 20fps. Nedělal nekdo výkonostní testy tehlech 4x.xx ovladačů?
Rek bych,ze 41.09 sou na GF3 goodCitace:
Původně odeslal Caleb
Ja doporucuji 43.51 , Leadtek( viz popis dole) totiz vydava vlastni upravene verze detonatoru specialne pro GF3 . Napr. minule detonatory byly 30.82 a ted az 43.51 Takze bych veril jejich usudku ve vyberu detonatoru...
Kua :evil: dete s tim 3DMarkem uz sacra nekam. Prominte, ze se tak rozciluji. Ale tento test absolutne nevypovida o tom jak vam pujdou hry. Ja mam taky ten nejnovejsi det, taky me klesl framerate v nature testu celkove sem prisel o 400b, ale hry fachci jako nikdy.
mozna by pomohlo kdyby jsi sem hodil neco konkretnejsiho - jake det a v jake hre a o kolik FPS, me by totiz taky celkem zajimalo jak se meni vykon ve real. hrach a nejen v 3Dmarku.Citace:
Původně odeslal arathorn
2ALL Kdybyste narazili nae nejaky zajimavy link kde se porovnava vykon det. v ruznych hrach a nejlepe i na ruznych kartach ( TNT, GrForce2,3,4, FX) tak ho sem prosim hodte. Kdysi jsem na neco takoveho narazil, ale bohuzel si nepamatuji kde
Jojo, mě se výkon zveld v Quake3 o 10fps (45.23)... v pár hrách ale klesl asi o 2-3fps, ale ostatní se mi zdají rychlejší. Takže proč ne, Quake mi chodí perfektně :) a já sem šťastnej... jo a 3d mark je fakt nic moc na tohle...Citace:
Původně odeslal arathorn
Podle mne je to nejlepsi testovat v UT2003 :-)Citace:
Původně odeslal AnubiSeth
[/quote] Podle mne je to nejlepsi testovat v UT2003 :-)[/quote]
No... já nevim, UT2003 je sice moc hezkej, ale taky bych řekl, že u něj právě hodně záleží na celym systému...ale v jaký hře dneska ne....
Podle mne je to nejlepsi testovat v UT2003 :-)[/quote]
No... já nevim, UT2003 je sice moc hezkej, ale taky bych řekl, že u něj právě hodně záleží na celym systému...ale v jaký hře dneska ne....[/quote] Rozhodne je to lepsi nez jakejkoli Mark... :roll: