koupil jsem si r9000pro od superGrace,
čip je kulatý v umělém čtverečku a je o 1mm níž takže se ho chladič nedotýká a chladí špatně, zaplnil jsem to pastou ale je to nanic, co stím?
Printable View
koupil jsem si r9000pro od superGrace,
čip je kulatý v umělém čtverečku a je o 1mm níž takže se ho chladič nedotýká a chladí špatně, zaplnil jsem to pastou ale je to nanic, co stím?
vylapovat jadro
Nebud mekej a lapuj. ;D ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Jadro by som radsej nelapoval. :-)
Radsej tam hod aspon striebornu pastu
Pasta je nahovno - ked je vrstva prilis hruba tak vedie teplo dost zle. Ale je pravda ze lepsie ako vzduch ;D
jj, pokud je ten stribrnej kolac moc zapadlej, musis obrousit ten plast okolo - tim nic nezkazis - neni tam ani tranzistor :wink:.. jinak zrovna vcera sem lepil dalsi pasiv na dalsi radeon (bohuzel zatim vsechno jen pro kamose, sam mam Rivu TNT :roll:).. sehnal sem nejakej hnusnej naprosto neznackovej (Gembrid?) chladic prej na Socket A, ale tam bych ho neriskoval ani na Duron ;D.. zakladna 5x6cm a nahore takovej rozsirenej - vypada fakt pekne a je presne tak vysokej, ze saha od grafarny asi pul centaku k druhy PCI karte, takze idealni velikost.. no a stal jen blbejch 190,- jen me stve, ze na cizich grafarnach si delam praxi a sam mam velky smradlavy hnedy vite co :roll:
Smradlavu nVidiu ;D
;D ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Taky by to šel uršitě nějak snížit ten profil, vyřešit se dá všechno když se chce, taková "mezírka" s nedostatkem pasty by mohla bejt za chvíli docela problém, zvlášť až budeš taktovat