bylo by tezke - popripadne zvladl by nekdo napsat malinky programek ktery by v casovem intervalu pohl mysi a klik ?
dik
Printable View
bylo by tezke - popripadne zvladl by nekdo napsat malinky programek ktery by v casovem intervalu pohl mysi a klik ?
dik
A co to resit hardwarove? Udelat si nakou masinku, do ktery bys odkladal mys, a ona s ni jemne hybala.. :-) Ridit je muzes treba ze seriovyho portu nakym programkem :lol:
;D ;D a jak bude klikat? - > samozrejme hardwarove reseni ;D ;D kuprikladu koupit toho ptaka na kapalinu a on by se vzdycky ohl a klovl do tlacitak vid ;D
ne vazne potreboval bych to jako exacek :?:
odpoved na tvoji otazku: nebylo by to az tak tezke :wink: staci na to jedna apifunkce, muzes to teda delat v jakemkoli programovacim jazyce
vzdyt takovyhle veci existujou na netu i jako srandicky....
objevi se button veprostred obrazovky - zavrit program, malej button a mys se zacne nahodne hejbat a na ten buttonek se fakt moc kliknout neda a to je ten vtip, haha, ale pro tve ucely je to naprosto ok a zavres to pomoci ctrl+alt+del...
bohuzel nazev netusim..
ale treba splachovac.cz, nebo fudge.cz a sekce vtipne programky nebo neco takovyho by to mela resit, melo to kolem +- 10-30kb.
on asi spis chce klikat na neco existujiciho, nebo aspon ja sem takovej problem resil, driv kdyz sem si jeste najivne myslel, ze takovy ty klikaci banery a podobne fungujou a pridou ti prachy ;D ;D ;D a tam potrebujes mit aktivitu a obcas na nakej baner kliknout, tak sem si delal programek kerej sem v noci poustel a on mi simuloval usera..Citace:
Původně odeslal Jey
ale kde je tomu programku konec ??? ;D
ja vim.. jsem to nejak vytusil, na co tuhle kravinku potrebuje.. driv jsem zkousel to samy a taky neuspesne.. ale myslim, ze tohle by melo stacit pokud nepotrebuje klikani. pokud ano, tak si ten skript muze stahnout nekde na webu, ale nevim kde, nebo spis napsat.Citace:
Původně odeslal night_