Mam problem když připojim 2. monitor ke graf. kartě a nastavim klonování, nemo normálně dual tak všechno funguje, ale na 2.monitoru je místo videa černá obrazovka a tytulky jdou poradí mi někdo co s tim? Mam MSI fx5200 a win xp prof. Díky
Printable View
Mam problem když připojim 2. monitor ke graf. kartě a nastavim klonování, nemo normálně dual tak všechno funguje, ale na 2.monitoru je místo videa černá obrazovka a tytulky jdou poradí mi někdo co s tim? Mam MSI fx5200 a win xp prof. Díky
no dva monitory sem nespojoval, ale poustel sem si na TV filmky a asi tak vod doby co vysly detonatory 40.xx mi to misto videa hazelo taky jen cerno, nevim cim to je, ale mam soft Inter Video WinDVD 4 na prehravani dvd pres kterej se daj poustet i normalni avi nebo mpeg a pres ten mi to na TV bezi f poho
Ale tam nejdou normal. sub nebo txt titulky ne?Citace:
Původně odeslal Some guy
no pokavad se ty titulky jmenujou jako film tak dou :wink:
Tak v tom to taky nejde
ony ti ty filmy pujdou jenom na fulscreen .... takova hnusna vec od nvidie
v "nastaveni barev na popředí" si zmen "celoobrazovkove zarizeni" na to zarizeni, kde chces aby ti jely filmy na fullscreen. jinak to tusim nejde.
Ja by som len tak pomimo otazocku:
... aky dlhy kabel moze byt od grafickej (TV-OUT) k TV ? ???
... ak mate nejake skusenosti dajte vediet.
Diki moc ;-)
Tak to sem moc nepobral ale mně šlo oto abysme na LAN party koukali na film na 2 PC abysme se nemačkali u 1 :-)Citace:
Původně odeslal jaluvkap
bych nerek, ze je to nejak vomezeny (v ramci moznosti samozrejme), na jakou dalku to chces probuh tahat ?? ja mam 10metrovej a v pohoCitace:
Původně odeslal JUCE
tak, tak .. ja mam tiez 10m a tiez vpohode - ale ja pouzivam S-video ... 8-)Citace:
Původně odeslal Some guy
Prijde mi ze pri prekroceni nejakejch 15-20 metru se to zacina srat (svetlejsi pruh) ale je to celkem fuck :-) mel jsem 17 a v poho mam 20 a mam tam tak 5cm tlusty svtelejsi pruh :-)
Já to mám tak 15-20m a v pohodě.
me se delaj svetlejsi pruhy pokavad nevypojim antenu =) ;D :-)
btw: i ja mam s-video
vlastnosti obrazovky -> nastaveni -> upresnit -> geforce neco -> nastaveni barev na popredi -> kolonka "zrcadlove ovladani videa na cele obrazovce" nastavis na "sekundarni zobrazeni"Citace:
Původně odeslal mic-hal
takhle ti pojedou (mely by) filmy na 2 monitoru na fullscreen(pokud tam chces i titulky tak pouzij vobsub) a na prvnim si muzes delat co chces nebo taky cumet na film .... chapes??
No jo diki moc.... ja to budem mat tiez asi tak do 20m ... viacej to urcite nebude takze je to v pohode ;D