Zajímalo by mě pár věcí o tomto LCD:
1) je v dodávce DVI kabel?
2) jaká je kvalita reproduktorů?
3) jaká je barva tohoto LCD - je to běžná počítačová šeď?
Dále by mě zajímaly všechny vaše postřehy o tomto monitoru...
Předem díky za vaše příspěvky.
Printable View
Zajímalo by mě pár věcí o tomto LCD:
1) je v dodávce DVI kabel?
2) jaká je kvalita reproduktorů?
3) jaká je barva tohoto LCD - je to běžná počítačová šeď?
Dále by mě zajímaly všechny vaše postřehy o tomto monitoru...
Předem díky za vaše příspěvky.
Mame ho tu v praci. DVI kabel byl soucasti dodavky, reproduktorky hraji na svou velikost celkem hezky a barva je bezna pocitacova. Nema ani jeden vadny pixel, hry na tom bezi pekne (ma 20ms), filmy bezi pekne. Je to fakt slusnej LCD panel za rozumne penize. Taky jsem o nem uvazoval a nakonec to vyhral model AL1721 - ma podle meho subjektivniho dojmu zivejsi barvy a lepsi papirovou odezvu - 16ms.Citace:
Původně odeslal mara
diky za odpoved, vypada to, ze do nej pujdu
skoda, ze Acer nenabizi vetsi vyber odstinu, jen tu sed...
al732 nebo 731 je stribrnej a obraz maji lepsi nez 712, jsou teda taky drazsi ale ne o moc.
AL732 uz stoji moc, kolem 14 000 Kc bez DPH, AL712 stoji 11 300 bez DPH, coz je o dost min...Citace:
Původně odeslal mager
je ale ten obraz zato myslim stoji
A proc neuvazujes o modelu AL1721? Je to novinka u nas na trhu, ma parametry velmi podobne AL732 a stoji jen 15350,- s DPH. Ja ho mam a vubec si nestezuju. :smoke:Citace:
Původně odeslal mara
Kde ještě mají ty AL712ky ....?? Všude je sháním a většinou už je mají vyprodané a nebudou, místo nich jsou ty nové AL1721 (14511Kč) .... díky za odpověď ...
Halen: u 1721 se mi nelibi design, podle me neni moc povedeny - a cena vyssi...
Aliencz: taky chci 712 objednat, ale bohuzel se uz asi prestal vyrabet...
nemate nekdo tip na 17 palcovy LCD s DVI za cenu 11 az 12 tis. bez DPH?
na tomshardware dopadl dobre Hyundai Q17, 20ms, myslim ze DVI ma, na www.chi.cz ho maji kolem 12 bez daneCitace:
Původně odeslal mara
Tenhle ACER 1721 stojí bez DPH 11800Kč .... to přece splňuje tvoje požadavky ne ....?Citace:
Původně odeslal mara
Pak je tu ještě GigaByte 1701DLU 17" s DVI-D, ale zatím zjišťuji cenu, normálně by měl stát jako ten ACER, ale v tom vyje_baným ELAPU ho mají zase vo litr dražší ......
Tak třeba zde:
http://www.cybex.cz/Produkt.asp?Type...=GGB-MNTG17010 za 11900Kč bez DPH ....
na computershopu maj ještě jak 712 tak 1721, já asi pudu do tý 1721.
http://softcom.inshop.cz/inshop