Dobry den,
chcem si kupit kartu GeForce4 4200 a rad by som sa spytal, ci mate niekto skusenosti s vyrobcami graf. kariet: ABIT a Microstar. Ktoreho z tychto dvoch vyrobcov by ste mi doporucili??
Dakujem.
Printable View
Dobry den,
chcem si kupit kartu GeForce4 4200 a rad by som sa spytal, ci mate niekto skusenosti s vyrobcami graf. kariet: ABIT a Microstar. Ktoreho z tychto dvoch vyrobcov by ste mi doporucili??
Dakujem.
treba Prolink 8)
ale pokud chces nejakyho z tech dvou tak jdi do ABITu......MSI ma hlucnej vetrak ale da se to vyresit ;)
Ja fakt nevim co všichni mate proti MSI GF4Ti 4200. Mě se zdá úplně v poho. To spíš sliším jak rve přídavný FAN v case nebo FAN na cpu.
Proti MSI mam to ze to je MSI, proste pradavny odpor k teto znacce a to ze MSI ma dnes skoro kazdy.
Proti MSI mam to, ze mam od ni svoji GeForce2MX :o)
ABIT OTES thats itCitace:
Původně odeslal dalat
Dik za odpovede, ale este ma napadlo, ci z nej dostanem plny-teda dostatocny vykon pri: Athlon 750/resp. 795Mhz, 256MB RAM......treba aj procik upgradnut??
diky
msi
No procik bude potreba upgradnou to si pis - XP2000+ by mohlo bejt idealni :)Citace:
Původně odeslal dalat
nebo procík 1600+ agoia jestli nakej kousek někde splašíš a ta ti dá v oc 2000+ a ještě ušetříš a z ¨taky doporučuju prolink super cena proti MSi lepší chlaič ale spíš tu verzi se 128mb paměti ta 64mb nema DVI výstup
Myslim, ze MSI je v teto oblasti hned po ASUSu nejlepsi, Abit karty nemaji dost velky vykon, MSI ho ma o dost vetsi, jejich vetraky povazuji za dobre udelane, neni to sice Triplex nebo vyssi Leadtek ale kvalitni. Pak k tomu taky dostanes ohromnou hromadu softwaru, jako je MSI tweak, dualBios, MSI DVDsw., asi 3 hry, dema, pripadne dalsi kabely u VTD verze. Otes u Abitu je sice fajn, ale zabira 2PCI pozice na vyvodu z bedny, coz je dost radikalni problem. Kazdopadne to Ti4200 ma cenu opravdu pri nakupu min. XP1800+ a bude to chtit lepsi desku, rychlejsi RAM, aby si z toho vyzdimal opravdu dobrej vykon.
No jak se to vezme, 90% pocitacu ma okoli PCI temer prazdne, treba ja bych mel problem velky, mam v casu hooooooooodne tesno (v podpisu neni vse co tam jede :) ) a to mam 6 PCI, ale u vetsiny uzivatelu by to nemel byt problem.Citace:
Původně odeslal BeachKEN
Slyšeli jste někdy o značce graf. karet Palitdaytona???!! Dnes jsem si v Monimě omylem koupil Palitdaytona GF3Ti200. Zapnul jsem ji. Půl hodky jsem řešil problémy s ovladači (detonátory!!) a když jsem to rozjel, zjistil jsem, že hází po obrázovce hnusný pruhy a různě bliká... :evil: Hned zítra jim to tam omlátim o hlavu a beru jinou... třeba Prolink 8)
Je mi zahadou ze maji v Monime Palit karty, protoze jinak byly GF3Ti200 od Inno3D, ale casy se meni. To jsi kupoval OEM? Nebo retail?Citace:
Původně odeslal Pool
Pokud je to OEM, tak mozna vadny kus, taky by to mohly byt Detonatory, nekterym kartam delaji problemy. Spis bych doporucil nakup kvalitnejsiho vyrobce. Ikdyz ted jich neni moc, kde se da sehnat GF3Ti200. Da se sehnat u Impactcomp.cz od Herculesu za cca 3600.-