Ahoj, musi to byt stoprocentne kompatibilni s linuxem.. Staci s nejnovejsi distribuci RedHata :-) Neco RockStable ;D Muze to byt i pro dva procesory.
Co doporucite? Predem diky za pomoc.
Printable View
Ahoj, musi to byt stoprocentne kompatibilni s linuxem.. Staci s nejnovejsi distribuci RedHata :-) Neco RockStable ;D Muze to byt i pro dva procesory.
Co doporucite? Predem diky za pomoc.
MB Microstar® E7205 Intel E7205 chipset, Socket 478, Intel P4 CPU, 533MHz BUS, , ATX format, 6- channel audio, GigaBit LAN 36 UDMA133, 4xDDRAM 266MHz, dual channel support, 1xAGP8, 5xPCI, 2xFDD, 2xSerial, 1xParalell, 4xUSB 2.0, PS2 mouse & keyboard +IrDA, Shared VGA on board, D-led 7 390 Sk
Trebars , dobre su dosky canyon.
(Je vala takych kt by boli vhodne )
Do serveru by som dal kludne dosku Intel.
Ja Microstar zrovna nemusim :( Vybava je slusna, ale k prioritam: nepotrebuju GigaBit Ethernet ani onboard grafiku, ale hodil by se nejaky onboard raid ata radic(mam je radsi) nez do pci.. Jinak 533 fsb a dualni ddr266 mi prijde naprosto ok.. to bych nechal..Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Nejaky dalsi typ :wink: Kdyztak doporucte jen nejaky spolehlivy chipset.. Potrebuju aby to jelo treba rok bez vypadku.. uz takovych stroju par mam, ale jsou to vetsinou stare sunky.. chtelo by to upgrade.
Dik moc, jo a kdyz tak.. cemu se mam take obloukem vyhnout?
Pokud chceš něco stabilního pro Intel, tak ber výrobky přímo od Intelu. Chipsety i865/i875 jsou podle mě v klidu.
Asus, Intel, Gigabyte.... z těchto značek bych vybíral. Něco s chipsetem i875/865.
i když u toho intelu asi nepořídíš ten onboard raid.
Intel ma RAID priamo v niektorom z chipsetov - neviem uz, v ktorom.
v SATA jo(ICH5R) ale o PATA nevímCitace:
Původně odeslal Rainbow
Aha, to som si neuvedomil :-) Ale s redukciou by to fungovat mohlo, nie?
BTW.: MSI by som do serveru nedal.
s redukcí asi ano.Citace:
Původně odeslal Rainbow
MSI ee
souhlasim ... ASUS, Gigabyte nebo primo Intel
MSI ani omylem
Uz mam urcitou predstavu, pustim se do toho :wink:Citace:
Původně odeslal Baron
Já bych dal jedině Intel a Gigabyte. Asus ne.
Ja jsem taky primo pro Intel, mozna jeste Asus nebo Abit, ale hlavne ne MSI :-)
Ja by som Abit do serveru nedal - uz mi raz stacili starosti s vymenou dosky...
Abit už dlouho není to co býval. Asi ten Intel!
Wow, no tak teda intel :wink: Jeste jsem nestihl nic koupit, takze neni problem.Citace:
Původně odeslal Mil17
Ja Abitu taky moc neverim, ale tyhle novy IS7 a IC7 vypadaj fakt dobre 8-) Ale kazdopadne intel je jistota :-)
A co fsb? Necha se to jet na tech 800 a nebo je lepsi koupit procik pro 533 a desku tim podtaktovat?Citace:
Původně odeslal Fila
Ked doska podporuje 800, tak dam daj aj cpu s 800, nech to ide.
jj k desce s 800 jedine CPU s 800 8-)
Pokuď už samozřejmně nemáš nějakej procesor dýl kterej bys do toho chtěl dát.