Ahojte, vie neikto zdvihnut napatie na tomto sockete? Letovanim alebo niecim podobnym?
Printable View
Ahojte, vie neikto zdvihnut napatie na tomto sockete? Letovanim alebo niecim podobnym?
vsetky intel procaky sa daju dratovat, staci ked si stiahnes s intel stranky data sheet a pozres si ktore piny treba pospajat pre ake napetie, myslim ze pit ma na webe aj guide na tualatiny naprikad .. ide to aj pre p4ky samozrejme ze piny su trosku inak ;)Citace:
Původně odeslal Fab30
MadCap
Ale moc mi nedochazi proc bys to delal, to ti 1.85V co umi vetsina desek v biosu nestaci :wink:
Na webe to ma Paolo.
Hmm to je fakt ??? Poustet do PIVa vic nez 1,7V je celkem hazard.SNDS=Damokluv mec nad Intelem :?Citace:
Původně odeslal Fila
ako som uz pisal ... na SNDS neni nic sudden ... t.j. pri zvysovani voltaze je tento damoklov mec ako vravis nad kazdym overclockerom, nex to je p120 alebo barton 2500 ...Citace:
Původně odeslal Radar
MadCap
No hej ale kto je palo? Ale tento socket nema zo spodu dosky ziaden pin takze akurat tak na CPU by sa to dalo a doska mi zvlada 1.6V max. A to je asi dost malo...
Ano, hovori sa o dratovani pin-ov na procesore pokial sa nemylim, a Paolo je admin tohoto fora. Daj si funkciu search a najdi si cloveka menom Paolo a jeho web a mas to ;)Citace:
Původně odeslal Fab30
No tak to drátování bych rozhodně nezkoušel u celeronů na socket 370 to jo, ale na socket 478 bych potřeboval drát tlustej jako vlásek. ;D
Ja jsem pouzil jednu zilu z 80 zilobyho ide cabelu
Nekdy k vyssimu Vcore pomuze novejsi/starsi bios :idea:
BTW: Urcite nedavej vic jak 1.65-1.7V