Mam 250W zdroj a mam nanho zapojene 2 HDD, FDD, CDrom a CD-RW.
Zatial to ide a chcem si tam zapnut este jednu cervenu katodu a 2 pridavne 8cm coolery. No a chcem vediet ci to pofici aj potom.
Printable View
Mam 250W zdroj a mam nanho zapojene 2 HDD, FDD, CDrom a CD-RW.
Zatial to ide a chcem si tam zapnut este jednu cervenu katodu a 2 pridavne 8cm coolery. No a chcem vediet ci to pofici aj potom.
Zalezi od toho, aky mas CPU a grafiku.
Mam iba 500Mhz Celeron. A moja ubaha grafika je integrovana na doske. PCI su volne.
Tak to pojde v pohode. Mal som SkyHawk 250W - vtedy som mal Celeron 600@900, 512MB RAM, 3 disky, DVD a CD-ROM, vsetky sloty plne a fungovalo to.
Ventilatory a katoda zeru dost malo.
Taky jde o ten zdroj, totiz jak uz bylo mnohokrat napsano, tak neni W jako W (alespon u vyrobcu zdroju). Mnohem dulezitejsi jsou udavany hodnoty max proudovejch zatizeni na jednotlivejch vetvich. Treba nejakej 250W Fortron casto utahne vic nez 350W noname kram.
Na ten Celeron by stacil aj menej ako 200W.
Zostava v podpise, 6cm vetrak na grafike, 2 pridavne 8cm coolery, 2 disky a 200W zdroj. :oops: Nemam problem.
v pohode ta zostava nežerie vela
Tak to docela valim oči :-oCitace:
Původně odeslal Axel
Jednak na ten 200W zdroj - ze to vsechno utahne (btw - jaky mas hodnoty +12 a +3,3 ?) a jednak na ten OC - vazne ti to stabilne beha na 2000MHz bez zmeny Vcore ?
2Chocen: proc by nebehalo... me procak jede pri dafault Vcore na 2.05Ghz... myslim, ze rabbanovi chodil az na 2.1Ghz bez zvyseni napeti.
a jinak, jak uz jsem mnohokrat psal W neznamena vse, dulezity jsou proudy a ty muze mit 200W kvalitni zdroj vyssi nez nejaka noname 300W.
ja se jen pozastavil nad tim, ze je to DUT - to DLT co mam ja slo taky na skoro 2GHz na 1,5V, pak jsem ale musel zacit zvedat :wink: . Muslel jsem, ze s DUT to tak vysoko na default nepujde....kdyz jsem mel jeste DUT, musel jsem nu docela dost pridat, aby jelo na 2011 (1,725V). Njn - asi horsi kusek....
Hm...
200W je to nejaka nonamka pribalena ku kejsu za 1400 korun. Asi mam stastie na dobry proc, pretoze mi takto bezi i na 1.575, 1.5 nenabootuje XP,Me ano. Ak dam frekvenciu na default, mam stable system na 1.45V.
Napetie.... 12V ma tusim 12.11, co sa este podla mna da a 3.3 ukazuje presne 3.3