Zdar, potřeboval bych poradit, jak z Windows NT 4.0 Server vytáhnout sériové číslo (pac jsme bordelaři a ztratili jsme tu malou blbou samolepku :oops: ). Jde to nejak?
Printable View
Zdar, potřeboval bych poradit, jak z Windows NT 4.0 Server vytáhnout sériové číslo (pac jsme bordelaři a ztratili jsme tu malou blbou samolepku :oops: ). Jde to nejak?
Nie je to v Control Panel/System ???
Urcite je to v registroch - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion (alebo tam ma byt Windows NT\CurrentVersion - to presne neviem).
dej si do googlu "aida32 download", sosni to, nainstaluj a po spuštění v menu software bude položka licences - tam budou VŠECHNY seriový čísla, ci jsi na tom PC zadával... :wink:
2 Rainbow: V tom registru i Systemu je prave az to upravene cislo (xxxx-OEM-xxx......), ktere je mi na nic :?
Zkusim jeste tu AIDU32 a uvidime.
Clovece malem jsem radosti spadl ze zidle ;D . Diky moc.Citace:
Původně odeslal KuKla
Moooc sikovnej softik....
Windows NT 4.0 nema len to jedno seriove cislo (rovnako ako Windows 95) ???
BTW.: Vo Windows ME je v registri aj to skarede dlhe cislo.
Kdyz ted sedim u W2k tak vCitace:
Původně odeslal Rainbow
Systemu mam: 52792-OEM-0002685-8745
registru: 52792-OEM-0002685-8745
AIDe32: FFWV3-GRMFB-T4GKY-4XV6V-2WD3
Z cehoz je jasne, ze ty první dvě jsou mi k ..... protože je to již znutované s.č. s kterým to neinstálnu. Zkusil jsem to sn cislo najit
v reg. i pomoci CTRL+F a nic.
To je Win2K. Do Windows 95 sa zadava pri instalacii to nieco-OEM-nieco_ine, tak som predpokladal, ze vo Windows NT 4.0 je to tak isto.
v poho. Ja vydel NT srv po prve. Mam z toho vredy. Dostal jsem zastuponani spravce, pac jel na dovcu a ja na to koukam jak na pero z gauce :eek: . Holt administrovat neco co jsem nikdy nevidel, jde blbe. Jeste do toho nejaky Cytrix, Novell atd. Az je mi blbe.Citace:
Původně odeslal Rainbow