Ako najlepsie zabezpecit pocitac pred infiltraciou cervov a inych ko...
Printable View
Ako najlepsie zabezpecit pocitac pred infiltraciou cervov a inych ko...
ANTIVIR :!: :idea:
ee jedina 100% = odpojit od kompa veskery vstupy (KB included) :lol: .
Mno a ted trocha vazne, rozumna ochrana PC = FW + antivir + !!! rozumnej user !!!.
Najdolezitejsie z toho je to posledne... :roll:
Přesně. Co říkáte na tohle.Citace:
Původně odeslal Jezevec
Kerio Personal Firewall + Norton Antivirus 2003 ( v záloze AVG 7.0) + AntiTrojan 5.5 + rozumnej user :D
Myslíte, že tohle by mohlo bejt neprůstřelný?
He, a nezabúdaj na záplaty - windowsupdate.com
.. ale vazne.Citace:
Původně odeslal Jey
Nejlepsi a dostacujici je inteligentni user(R).
jen cekam kdy se nekdo zepta co to je inteligetni user a kde se da stahnout :-)
Inteligentni USER nic nezmuze, když je systém SHIT.Sorry Bille, ale je to tak :lol:
No ja od roku 99 nemam ziadny antivirus (teda myslim ziadny rezidentny - ked je nieco podozrive tak mam na skontrolovanie NOD32 pre DOS) a ziadny virus/cerv som nemal.
mno ja mam teraz antivir NOD32 pre wokna, resp. predtym som mal norton 2003 a aj 2004, myslim ze su skoro identicke schopnostami/moznostami ... inak firewall na kompe nemam (ano vazne :)) ale mam ho na routery :)
MadCap
jsem hrdy na svuj status "no virus since '97 w/out any antivirus" ;) asi mam proste stesti :)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Od roku 1999 to pocitam preto, ze odvtedy mam tento pocitac ;D
Ja pouzivam uz delsi dobu Norton Antivirus 2002 a nemuzu si stezovat. Pred tim jsem mel AVG6, ale byl problem ze se Grisoftu obcas povedlo vypustit spatnej update. AVG7 jsem mel asi 5 minut, po tom co jsem zjistil ze k behu potrebuje asi 26 MB pameti, sel z pocitace a totez plati napr. i o Nortonu 2003. Ostatni antiviry (NOD, Avast, McAfee.....) jsem mel kratkou dobu, nestacil jsem zjistovat jak jsou spolehlivy a vymakany.
No já používám AVG a přesto se mi do kompu dostal nedavno červ WORM/LOVSAN:A a měl jsem velký problémy ho odstarnit.AVGčko nezabíralo, až pak jsem zjistil, že je potřeba sehant bezpečnostní záplatu pro explorer!Citace:
Původně odeslal Rainbow
To je samozřejmost. Bez nich by to nešlo. :-)Citace:
Původně odeslal iPoK Xpert
Paolo.n: Norton Antivirus 2003 zabírá v paměti dost málo. Já jsem stejně rezidentní štít vypnul a nechal jsem jen kontrolovat poštu.
Tak to samozrejme, pokud vypnes rezidentni ochranu. Ale me se ji vypinat nechce, mockrat uz mi asi zachranila zivot pri serfovani po netu, kdyz jsem dostal hlasku ze nejaka stranka obsahuje vir. NAV2002 se zapnutym rezidentnim stitem zere neco malo pres 7MB.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Nic v zlom, ale tieto styri veci sa navzajom vylucuju :lol:Citace:
Hlavne ta kombinacia prvych troch sa vylucuje s tou poslednou ;DCitace:
Původně odeslal PiT
S touhle kombinací může být i nerozumnej user :-)Citace:
Původně odeslal Rainbow
Já jsem paranoik :oops:
Nie moze byt ale je/musi byt ;DCitace:
Tuhle kombinaci používám a stejně jsem rozumnej user 8-)
Chránit s tímhle 90 počítačů je docela sranda.
No pokud bys na červa chtěl třeba AVG 6 , tak počítej s tím, že ti ho akorát najde. Zbytek bude na tobě a tvé zručnosti v DOSu.
Pak AVG spustíš v dosu a snad se to povede. Někdy taky musíš zrušit sdílení , síť atd. , podle toho co píšou o daném viru.
Např. Worm Opas B,E - to byla svině, lozil po síti, dokud se to neodšňůrovalo.
Čau