Aka je ?
Oplati s kupit , hladam dobru dvd mechaniku.
V uvahu este pripada ASUS E616.
Aky je rozdiel medzi M1502 a M1612??
Ktora je lepsia M1612 alebo M1712?
Mam kupit Nejaku toshibu alebo asus?
Dakujem
Printable View
Aka je ?
Oplati s kupit , hladam dobru dvd mechaniku.
V uvahu este pripada ASUS E616.
Aky je rozdiel medzi M1502 a M1612??
Ktora je lepsia M1612 alebo M1712?
Mam kupit Nejaku toshibu alebo asus?
Dakujem
Toshiba je lepsia.
V com?Citace:
Původně odeslal Rainbow
Akurat ze vie citat data zo subkanalov.(Securom ...)
ALe kukal som tak ta asusa vie lepsie citat poskriabane cdcka.
Kua kde su tie casy ked kralovali CD 540e a CD 532b.
Sakris.
Ja chcem dobru DVD ROMKU :-)
Uz mam dost tych mojich shitnych mechanik co mam doma.
Sony vysavac 52x, jezis mariaaaa.
Ja mam doma TEAC 540-E uz asi tri roky a bez zavahania cita vsetko, plus nejake nove firmwary - okrem gramoplatne vsetko ;DCitace:
Původně odeslal Lukas-SVK
M1712 je sice dobra, ale co se hluku tyce si moc nepolepsis...Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Tak mi ho predaj , nech aj ja mam troxu z tej tvojej radosti.Citace:
Původně odeslal tomXX
Boze Lukas :roll: zo vsetkeho robis vedu ... keby si jednal impulzivnejsie, tak by mal stastie... takto vzdy daz na niekoho ineho :| co tak aj dopadne :evil:
Mám 1612 při čtení DVD je tichá u CD se trošku rozfičí.
No ale to ze Teac 540e alebo 532b je naj cdromka je pravda.Citace:
Původně odeslal Semik
A kedze DVD by som kupil len preto ze som nezohnal ziadnu z uvedenych 2 mechanik. ALe keby sa mi vyskytla sanca kupit teaca tak ho beriem hned.
Já tu 1712 mám a jsem s ní naprosto spokojený. Po více jak půl roce jede stále jako nová, což se mi ještě u žádné nestalo. 8-)
NO o DVD mechanikach tady myslim bylo napsano mnoho - zalezi co hlavne od ty mechaniky ocekavas....tichost, bezproblemovy a rychli grab DVD nebo spise na chranena CD atd...
Ja ma DVD Toshiba M1612 a nemuzu si stezovat a holt kdyz neco neprecte nastoupi bud TEAC 532EB nebo 540E nebo W524E
Dle meho at vyberes Toshibu nebo Asuse neprohloupis,akorat ten asus necte subkanalove data (coz nemusi vydit,snad jen na nektera chranena cd je to spatne)
TOSHIBA 1712:Citace:
Původně odeslal Toydolls
1) přečetla vše, co jsem jí dal sežrat
2) tichá je (někdo mě od ní odrazoval kvůli hluku, ale je tichoučká)
3) chráněna CD umí z mé zkušenosti výborně
:-)
Jj M1712 jsem mel doma na test a vpohode- ticha je to mas pravdu a to dost, chranena CD excelentni az na Cactus,ale ten pri nejhorsim bud FIX a nebo EAC s patricnym nastaveniCitace:
Původně odeslal Pinďoureček
Co se tyka citelnosti - bohuzel na Teacy nema - mam 2 testovac CD (audio a datove) obe sou huste porejpane (umyslne) - na tohle se nechyta, dopadne to jak jsem psal rozsviti se a tak zustane popr. u audia pri secure desne pomalu opravuje - trvalo by to mozna i dny,pokud to nezatuhne
JJ aj moja DVD má trochu problémy s viac poškrábanými CD. Z mojích skúseností by som povedal, že Toshiba nie je good na poškrábané CD. Výhody sú skôr rýchlosť, ticho, bezproblémový grab (aj DVD, ale treba update FW).