Mela by byt v zalozce Advanced BIOS Features a taky tam obe dve moznosti: Full Screen a EPA logo (enabled/disabled) byly. Ale najednou zmizely. A neprisel jsem nato, proc a cim jsem je zlikvidoval...
Nemate radu :?:
Printable View
Mela by byt v zalozce Advanced BIOS Features a taky tam obe dve moznosti: Full Screen a EPA logo (enabled/disabled) byly. Ale najednou zmizely. A neprisel jsem nato, proc a cim jsem je zlikvidoval...
Nemate radu :?:
Nemas tam odvtedy inu verziu BIOSu?
Je pravda, ze jsem flashoval posledni bios KRA23805.BIN, ale v komentari k nemu neni nic o tom, ze by tyto volby mely zmizet, naopak je uveden Support Magic Screen function (ktery stejne nefunguje). Snad se ozve jiny majitel stejne desky...
Vysvetleni: po flashi biosu ten novy zkratka v sobe zadne logo nemel, proto nebyla zobrazena zadna volba. Logo bylo do biosu nutno vtroubit (CBROM32 xx.BIN /LOGO yy.BMP) a tento obohaceny znovu flashnout. Nyni jiz volba loga je tak, jak ma byt. :-)
Za radu dekuji kolegovi svacovi :wink:
Nebo to muzes udelat pres utilitu od Epoxe ve Windows, ktera je na CD. Ja sem to tak udelal a v pohode. Pak se v BIOSu objevila polozka Full Screen Logo.
-----------------------------------------------------------------------------------------
BaRoS
Tak tenhle Magic Screen mi proste nefunguje (vyhodi chybu a zamrzne) :|
gde ste to sehnali? ja ho nemam :?Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Program je na CD k desce, me to s poslednim BIOSem funguje bez problemu.
-----------------------------------------------------------------------------------------
BaRoS