Doporučíte mi prosím někdo základní desku do 3500Kč (čím míň tím líp).
Na vírobci zase tolik nezáleží.
Printable View
Doporučíte mi prosím někdo základní desku do 3500Kč (čím míň tím líp).
Na vírobci zase tolik nezáleží.
AMD or INTEL ??? .
......AMD EPOX rulezzzzzzzzzz KT600
Abit NF7-S ci SL
Abit NF7S jednoznačne :smoke:
AMD,a aby zvládala 128Mb akcelerátog grafárnyCitace:
Původně odeslal TYMMY
Tím do 3500Kč jsem myslel s DPH ;DCitace:
Původně odeslal Pavlis
KT600
Gigabyte nebo ASUS
A vlezla by se do standardní skříně? ??? (jestli má někdo jiný pojem o tom co je to standardní skříň pak je asi takhle velká: šířka 21 cmCitace:
Původně odeslal TYMMY
výška 40 cm
délka 41 cm)
-trochu mě mate počet PCI slotů.
jo a ještě aby měla integrovanou zvukovku
ted sem to trosku sledoval jestli chces taktovat a nastavovat
tak MB Epox EP-8KRA2+ - VIA KT600, LAN, SATA, 1394 - ma slusnou vybavu za tu cenu 3610,- s dph
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24854&level=55
MB MicroStar KT6 Delta-LSR - VIA KT600, SATA, LAN
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...24821&level=55
MB Epox EP-8RDA+ - nForce2, DDR, SB, 1394, LAN
http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23792&level=55
Ale volil bych cip sadu bud VIA600 nebo nForce2
znacky asi - asus,epox,msi,abit,gigabite
Ten MB Epox EP-8KRA2+ - VIA KT600, LAN, SATA, 1394 :o bych bral-taky se na to dívám
Ber radsi tu MSI... V testech byla vykonejsi nez ta EpoXka.. Navic je o neco levnejsi. Ikdyz kazdej ti rekne ze je nej to co ma on.. Ja jsem s MSI spokojenej.Citace:
Původně odeslal Dukik
Od MSI radšej dalej, nepočul si o tých problémoch :!:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Ne pouc me.. :DCitace:
Původně odeslal Pyroteam
Sem slišel také reči :arrow: http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=30386 i další ale vlastní skušenosti s nimi nemám abych nelhal :-)
MSI fakt nebrat. Mel jsem tu cest s par deskama (6ks K7T Turbo, Turbo2, Lurbo LE, KT3Ultra ap.) a teda s EPoXy se to srovnat neda. Jestli chces vychytavky, taktit, tak si kup EPoX. Jestli chces barevnou krabici s bermirnou lodi, kup si MSI :!:Citace:
Původně odeslal Mirectec
Epox je asi lepsi,co se tyce vybavy.
Mam MSI a nemohu si stezovat co uz ta deska zazila.
Nekolikanasobne vymena CPU s chladicema AMD /obcas nabourani do boardu :D/ vymena pameti a prohybani boardu,radice IDE zasouvani vysouvani kabelu , proste klasicka tuning prace a furt slape to u ABITu dopadlo jinak.
mam starickou VIA KT333 tak ji nesetrim/bude casem new board/ ale vydrzela toho uz dost,znam lidi co treba menili jen PCI kartu a deska se musela reklamovat,prerusil se nakej obvod na desce a nefachcila spravne,neda se rici ze nake sou shity a jine ne kazdej vyrobce ma reklamace boardu zalezi i na uzivateli
Jo presne muj pripad.. Momentalne ve sve mam Bartona na 2320Mhz napeti 1,7V a jede upne v pohode.. Vseci tady rikate, ze MSI je shit, ale vetsina z vas se s ni nikdy nesetkala(mluvim o MB MicroStar KT6 Delta-LSR - VIA KT600, SATA, LAN) Ja co jsem videl, tak ma lepsi vysledky jak EpoXka a to me staci. Navic ta EpoX nema diry kolem socketu a v biosu nastaveni chipsetu a AGP.. Ja jsem s MSI spokojenej, kamos taky, otec v praci taky a nemam duvod proc si ji znovu nekoupit :roll: Takze pokud mate spatny kousky, tak mate asi smulu..Citace:
Původně odeslal DJ
2Pyroteam: Ten thread je celej o nForce2 :?: To je uplne jina deska.. Jinej chipset..
Ale je to MSI ;D A najmodernejšia takže by mala byt aj najlepšia.
No jo, jenomze on se pta na tuto desku. A v testu na svethardware s ni zadny problem nemeli. Tecka :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
No jo, jenomze on se pta na tuto desku. A v testu na svethardware s ni zadny problem nemeli. Tecka :wink:Citace:
Původně odeslal Pyroteam
Ja si myslim ze tyhle rychlotesty (vcetne tech na tomshardware) jsou uplne k nicemu. Problemy boardu, nestability, nekompatabilita to vse se ukaze az casem. A stejne to v zadne recenzi nenapisou. A to ze nejaka deska ma v tom ci onom testu o 0,1 -3% lepsi ci horsi vykon je popravde o nicem.
ale clovek se muze aspon neceho chytit,prece jen sou to ostrileni recenzisti
To jo, treba u grafaren to k necemu urcite je, ale MB? Kupovat novinky je strasne velky risk. Vzdyt stale se potom vydavaji nove revize, je stale treba sledovat nove verze biosu, atd - proc asi. A tech recenzich stejne napisou vybavu( jaka tam jsou pitoma CD, v kolika jazycich manualy atd.) na nejake seriozni provereni neni cas ani penize. Recenze je dobra k ziskani prehledu co vlastne existuje za HW, a potom hledat spise na forech, nebo u komentaru( napr. diskuse v CC).
:roll: Chtělo by se to trochu se dohodnout.