Nemate nekdo zkusenosti s MSI KT6 Delta-FISR..potreboval bych ji prolustrovat....da se sehnat za 3300kc s DPh,nemusel by to byt spatny kup..
Printable View
Nemate nekdo zkusenosti s MSI KT6 Delta-FISR..potreboval bych ji prolustrovat....da se sehnat za 3300kc s DPh,nemusel by to byt spatny kup..
MSI BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ;D
jak se dívám po fóru hodně lidí má averzi k MSI
z osobní zkušenosti:
MSI K7T Turbo - byla v poho
MSI K7T266Pro - tam odešly po roce regulátory napětí - reklamace, fungovala dál v poho
ASUS A7V-266-C - ta mi přišla už vadná, CMOS neudržela údaje - byla nějaká chybná série nebo co, reklamace, pak už jela dobře
EPOX 8K9A2+ - přišla a byl vadný řadič RAID - reklamace a jede v poho
U MSI i ASUSu byly chyby v manuálu - u Epoxu jsem žádnou nenašel.
MSI KT6 Delta-FISR - asi bude v pohode - pripadne new bios doresi
EPOX 8K9A2+ - osobne bych doplatil 300,- a sel do ni
ja nevim ale snažil ybch se msi vyhnout
když sem začinal na foru tak sem mel msi logo jako avatara...ted bych se za to styděl
;D stydse!! :wink:Citace:
Původně odeslal joXerus
ještě k tý mojí MSI K7T Turbo - jede v poho dodnes v bruderovo kompu 8-)
KT7 Turbo taky byla posledni poradna deska od MSI. :-)
Dneska budu delat 6stou KT6 Deltu LSR a opravdu neni o co stat. Overclokerske moznosti v biosu ma opravdu vyborne, ale praxe pokulhava..... ma FSB do 280 ??? K cemu asi ? Rikam to porad, podivejte se do nejake overclokerske databaze (VR-zone) a reknete mi, kolik tam je desek MSI ? Ani jedna.
Ber MSI KT6 Delta-FISR je lepsi i nez EpoXka, takze se neni ceho bat..
2svaca: Mas pravdu, ze nejsou nej na OC, ale stabilita je vic nez dobra a vykon tehle nove jeste lepsi..
Z kadial beries ze ta MSI je lepsia ako EPoX???
No jestli vam nebude stacit ani tohle, tak uz fakt nevim jak to dokazat.. :arrow: http://www.vr-zone.com/reviews/VIA/KT600/page17.htmCitace:
Původně odeslal GABO
Ale kazdej mame svuj nazor.. Nejlepsi by bylo, kdybys udelal recenzi :D