-
Problem s OC XP 2100+
Mam desku MSI KT4 Ultra, vcera som chcel moje CPU trosku pretaktovat a NIC. Akonahle zdvihne len o 1!!! FSB tak mi nenabehne Win. Neviete mi poradit co s tym je??
A mam este jeden problem, STALE mi mrzne pc vo vsetkom ale hlavne v hrach a 3D Maek mi ani nedokonci... Myslite si ze je to v doske??
Dik za kazdu odpoved.
-
jake mas teploty na procaku?
jakou mas frekvenci a casovani pameti?
jinak obecne xp2100+ uz je dost na hranici vyrobni technologie a jde taktovat jen velmi malo
-
No neviem presne ale mam tam okolo 55C. A casovanie pamete mam zakladne.
-
Ja mam KT4 Ultra a mne to ide no problemo teda tych 5MHz by malo ist na vsetkom. Ak ti to blbne skus v biose -failsafe nastavenia pripadne vypnut externu cache. Nemyslim natrvalo len na najdenie chyby... Aky zdroj mas ?
-
hmm docela malo zhe....zkus pridat napeti na procaku a mozna zkus pridar i ramkam....treba to pomuze....melo by ;)
-
taky muzes zkontrolovat pamet programkem goldmemory, jestli nahodou neni vadna
-
Ramku som skusal je OK. A zdvihat napetie moc nechcem aby sa to neodpalilo... Neni to tym ze mam 400MHz DDR??
-
Ja sa s toho zblaznim. Robil som pokus s Ramkami, a ked ich nastavim na 333 tak vsetko funguje a nic nemrzne ale akonahle ich mam na 400 nic nefunguje! Mam ich reklamovat??
-
su tie ramy oficialne podporovane MSI ? Pari ich stranku na podstranke dosky je zoznam ...
-
Sleyo1 : Ked som kupoval dosku tak som si daval pozor. Ide tam chip :
Samsung 256M
(K4H560838D-TCC4)x1
Tak neviem co mam spravit. Kamos si kupil novu P4 2,4B,sis 648 ultra, 512 MB DDR 3200 od znacky TwinMos a robi mu to iste ako mne, ako je to mozne ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???