rad bych kartu do 4 000,-
a tak vaham mezi:
microstar FX5200 TRD a asus V9520 video
popripadne muzete doporucit jinou kartu odpovidajicich ci lepsich parametru dane cenove hladiny :wink:
diiiky budu vdecen za kazdou radu
Printable View
rad bych kartu do 4 000,-
a tak vaham mezi:
microstar FX5200 TRD a asus V9520 video
popripadne muzete doporucit jinou kartu odpovidajicich ci lepsich parametru dane cenove hladiny :wink:
diiiky budu vdecen za kazdou radu
Nevim jejich parametry,ale hlavně si ověř zda mají paměti na 128 bit!Některé jsou totiš 64bit,a to se rovná tak G2.
A teťka jiná věc.Vykašli se na FX 5200.Je to naprostej šmejd.Jediná dobrá věc je podpora DX9,ale výkon je žalostnej,néli ubohej,či dokonce žádnej.Kterákoliv G4 jí nakope pr**l.Pokud chceš kartu do 4000,- tak vem nějakou G4 Ti 4200.Je dost výkonná a třeba Inno 3D jí má za 3800 s 64 MB a 4200 s 128MB s DPH.
Radim ti dobře a určitě nebudu sám.......
Jo jo presne tak FX5200 je sunt. Kup si za to radsi nejakou Ti-4200 treba od MSI. A pak ji muzes docela slusne nataktit ;D
No jasně, moc se nevyznám, ale bez debat bych bral GF 4 Ti4200!!! Podle mě moc dobrá koupě. Na DX9 se vykašli, stejně by sis to s GF FX 5200 nezahrál.
Adios amigos
Gordon
P.S.: Např. MICROSTAR MS-8894 (G4Ti4200-T8X64) GeForce4 Ti4200 64 MB DDR AGP8x TV-out za 3500,- (včetně DPH) v Alzáči!!! Možná by se našla i ještě lepší!!!
no to ze bych si nezahral je ptakovina protoze si zahraju i ted a mam srot.
zajima me rozdil v kvalite obrazu a textur - jestli je realny nebo je to jen dalsi polozka penezenky...
Já bych ani jeden z těch dvou nekoupil. Ne že by bylo kvalitní, ale jádro karty je stejné, takže bych šel po ceně. Co třeba InnoVision, to je hodně levné a kvalita OK.
Dalsi hlas mimo poviem, len tolko kvalita textur a tak, jednoznacne je to uz jedno ci mas asus alebo gainward, ale nieje to tak iste ked mas innovision, s tym nemam dake dobre skusenosti ani z pocutia, ale ani zle. Lepsi je gainward a asus, a zlata stredna cesta MSI aj cenovo predbehne o nieco taky gainward.
V ziadnom pripade ani myslienka nad fx 5200 nieje hodna aby daka bola, jednoznacne ti4200 s dobrymi pametami 128mb RULEZZZZZZZZZZ (zatial). ;D
pomen na 5200, jednu som tu mal na 3 dni a kua... shit. To mozes ostat rovno pri tom co mas. Ale za tie prachy mozes mat Radeona 9100 a to je asi 5x vykonnejsie ako ta FX, aj ked nema DX9, ale naco je DX9 FX5200-vke, ked v nom urobi 3fps...
Moje řeč, plně s tebou souhlasím!!!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Gordon
Citace:
Původně odeslal donnau
Tak nemel a kup si GF4Ti4200,nejlip asi MSI,pac co je tady lidi maj,tak dou dobre taktit,takze asi tak :wink: A za ty 4k ti bude dobre slouzit :wink:
jj MSI muzu na takteni jen doporucit! :wink: ale pozor, jestli ti jde o OC (jako me:) tak jen 64MB verze! :!: ...ale ty uz se dnes moc nedaji sehnat... Co sem koukal tak vsude maji jen se 128MB, ktera ma udajne jen 4ns :o :-( podobne jako ASUS...
Gordon: sem asi slepej ale v tom ceniku Alzace vidim jen MSI Ti4200 128MB za 4 305Kc a ne zadnou G4Ti4200-T8X64 za 3500Kc jak jsi psal! ???
Kdyz si priplatis jeste petistofku, muzes si koupit Radeona 9600. Nevim jakej mas vztah k ATI, ale je to mnohem lepsi volba nez kterakoliv geforce 42xx,52xx :-)
Sorry, ale ještě když jsem psal ten příspěvek, tak tam byla.Citace:
Původně odeslal Jerrys
Bohužel už jí asi stáhli z prodeje, byla to tahle a byla v akci!!!
http://www.testweb.webzdarma.cz/32.htm
Takže sorry....
Gordon
hm tak jestli ji tam meli za takovuhle cenu tak to je narezzz :o
ja ji na zacatku prazdnin koupil za 3800Kc s DPH...
ja som bol zastanca nvidia ale co som vyskusal fx5200 128bit a ati 9200 ,obe som mal 2 tyzdne ati natrela vo vsetkich testoch min 20%-30% nvidiu aj ked bola pretaktovana vtedy cca 10%
ati bola powercolor 9200 128mb 128bit nepretaktovana,cena skoro rovnaka,jo a celer jel az na 3660mhz zel nestabilne pockam az zahor
Takze takto ja mam FX 5200 a radim ti takto... Nekupovat...kup radsej tu GF 4 4200 :!:
FX urcite nebrat :!: Radsi G4 4200 nebo R9100 :wink:
Na ten ASUS V9520 je recenzia na ZoneG http://www.zoneg.net/modules.php?nam...article&sid=60 ... kde po precitani zistis ze vsetci tu maju pravdu a radsej sa poobzeraj po niecom inom = GeForce4Ti4200 :-)