Hi. Moj comp sa zahrieva az na 80°C. Vsetky moje programy hlasia "abnormal CPU temp". Je to v pohode? Pritom ma procak original chladic...
Printable View
Hi. Moj comp sa zahrieva az na 80°C. Vsetky moje programy hlasia "abnormal CPU temp". Je to v pohode? Pritom ma procak original chladic...
lol to nemam ani ja se svim Atlonem a prej ze Pentaky netopej, no nevim nemam s tim zkusenosti, ale ta teplota urcite v poradku nebude, treba tam mas nejak blbe nasazenej chladic anebo je ten prcak nejakej divnej
jj, zkontroluj nasazeni chladice+pastu, a napis taky jakou desku s jakym biosem mas
Bohuzial do kompu sa pozriet nemozem lebo je zablombovany... (keby som ho otvoril stratil by som zaruku...)
Dosku mam: MS-6742 ATX, 865PE Neo Chipset.
Vlastne by mi ani tak nevadilo keby procak zhorel (vsak je boxovany a hned by mi ho vymenili) ale su tam aj ine drahe vecicky :?
to zname - procak nejni zaklapnutej a jede zpomalene :)
Odnes to tam, kde jsi to koupil. Takova teplota tomu procaku neprospiva a jak zaznelo vys, zpomaluje. A navic, dlouhodobe takova teplota muze zpusobit SNDS. Kdyz ti cidlo hlasi 80 stupnu, bude u FPU jednotky jeste o dost vic. :!:Citace:
Původně odeslal wail
Koukam ze mas msi desku....jaky mas bios?Jeslti nejaky stary tak zkus upgrade a treba to pomuze----me sla v programech teplota tak o 5stupnu dolu na moji desce...btw:msi ukaze asi vetsi teplotu nez asus a spol.....