Jakej by jste dali pasiv na chipset u nForce2 SPP viz. popisek dole. Mně napadá akorát Zalman NB32 nebo NB47. Má někdo lepší nápad.
A má někdo zkušenosti s taktováním když je použit pasiv? Jde to s pasivem nad 200FSB?
Printable View
Jakej by jste dali pasiv na chipset u nForce2 SPP viz. popisek dole. Mně napadá akorát Zalman NB32 nebo NB47. Má někdo lepší nápad.
A má někdo zkušenosti s taktováním když je použit pasiv? Jde to s pasivem nad 200FSB?
Jestli na to mas prachy tak tam ty zalmany prdni. K tak dobrym headsinkum ovsem neskodi nejaky neslysitelny 80mm vetrak typu Artic Cooling Pro TC apod. U pasivu plati ze cim zebrovanejsi, tim lepsi - vetsi plocha pro odvod tepla ucinnost se ale pri pripojeni vetraku rapidne zvysi!!!
Žádnej lufťák na to nepotřebuješ.Citace:
Původně odeslal BATMAN
Když tam hodíš Zalmana NB32J nebo NB47, tak budeš velice spokojen.
S klasickým chlazením EPOXE byl ND teplý a SB horký. Když jsem tam vrazil Zalmany NB32J, tak byli skoro studený, až někdy vlažný v přetaktovaném stavu. Je to nejlepší řešení, co lze udělat. Doporučuju.
Na nějaký ventilátory se vyprdni. To je úplně zbytečný.
A pokud mluvíme o tom Arctic Cooling Pro TC, tak je to strašnej šhit. Je u něj slyšet pohyb ložisek. Kupovali jsem do firmy 86 kusů pro přídavné chlazení firemních počítačů a slyšet celkem byli, tak sme je vrátily. Pak jedině ho dát na těch 5V. Jako velmi dobré řešení, když u teda 80mm ventilátor, tak Coolermaster TLF-R81E (modré, červené, zelené podsvícení). Jsou velice tiché, neslyšíš ložiska. Jen na 12V proud vzduchu. Na 5V je to úplná krása.