ta nejdrazsi varianta) , jde na ni takjtovat nebo ne???, na tech nizsich nejde, ale i v plne variante je levnejsi jak Soltek, a taky ma lepsi zvukovku, ale jestly nani nejde taktovat tak na ni se.u
Printable View
ta nejdrazsi varianta) , jde na ni takjtovat nebo ne???, na tech nizsich nejde, ale i v plne variante je levnejsi jak Soltek, a taky ma lepsi zvukovku, ale jestly nani nejde taktovat tak na ni se.u
Bejt Tebou, šáhnu po Epoxu 8KRA2+, GB to s KT600 nějak pos*al...
No s Gigabytom KT600 to nevyzera dobre aspon s verziou L pretoze ta je dost o nicom. Kamos ju ma a neberte to (len ak netaktujete).
skoro na 100% na ni nerozjedes delicku 1/6 jen HWmodem, jak to je na
http://www.techseekers.net/modules.p...t&id=66&page=7
a nebo s bartonem 200fsb :-)
ten HW mod by se dal, ale stve me ta jejich CPU voltage v % :evil:
ja fim, sak jsem na toto tema uz i nekolikrat odpovidal, ale NLC psal ze na plne verzi i s firewire se taktovat da v pohode, a protoze je tato plna verze levnejsi nez jine desky bez firewire tak vypada zajimave,ale potreboval bych vedet jak to stim taktovanim na teto verzi desky je??? jinak bych sel do Solteku kt600-RL ale tam nevim nic o zvukovce (vt1616)?? ten Epox je vazne hezkej,ale jelikoz to bude posledni deska s patici soket A a nic jineho do ni nedam tak nechci zbytecne utracet...
Prave tie percenta presne ...voltaz sa pridava v percentach, zmenu nasobica som tam nevidel :o , fakt neviem ten L model bol fakt slaby - mozno pre cloveka ktory netaktuje a polozi dosku rovno do bedne a tak ju necha 4 roky bude fajn....
Takí čo netaktujú (a že ich je hodne) a len čakajú od MB nové technológie, solídny výkon a stabilitu môže byť ten Gigabyte dobrá voľba. A tá KT600ka s tým 1394 stojí len cca 80% ceny Epoxu - tak načo by im bola super OC doska? Ibaže by chceli ešte viac ušetriť a kúpili by nejakú ECS...Citace:
Původně odeslal GABO
kua ja to nebudu furt opakovat, ta verze s 1394 by mela umet taktovat, proto se na tuto verzy ptam!!! :evil:
tak se furt necil :-) menit nasobic umi a s tim fsb nikdo nevi, recenzi sem zadnou nenasel :?, ale mam na ni stavet komp :arrow: tak dam vedet
OK, to jsem zvedavy, jinak ten Epox vypada opravdu solidne az na tu ceny...kdyz ten gygabite nepojede tak asi pujdu spis do Solteka, cetl jsem recenze na to audio vt1616 a nejni to tak spatne....
Jestli Ti jde jenom o h/c taktování, jdi do EPOXu. Rozhodně souhlasim. Ale na kecy stylu "GB to s KT600 nějak pos*al..." jsem fakt dost alergickej. Protože taková píčovina se fakt jen tak neslyší. Krom toho, že KT600 je naprosto nejlepší chipset od VIATechu, kterej se už téměř vyrovná(a v něčem hravě překoná) nForce2, tak v podání GB je naprosto bezchybnej. Možná, že kdyby si Rhapsody přečetl nějaký recenze(dofám, že umí anglicky, protože ty který jsou o něčem bohužel v češtině nenajde) tak zjistí, že co se týká rychlosti, tak EPOXe strčí GB hravě do kapsy(a to je zatim vydanej jen BIOS F1), takže stupidní bláboly o kvalitách GB jsou mimo mísu. Jediná věc, ve který je EPOX lepší je taktování. Tak asi tolik. :evil:Citace:
Původně odeslal Rhapsody
mno jestli to bude stejne jako na -L (coz asi jo) tak taktnes maximalne o 32MHz na FSB... Tbred 133->165, Barton 166->199....totiz sam rozpoznava default FSB, ja sem fsb >165 nerozchodil...
Tak se mrknete na porovnani desek s KT 600. Celkem zajimavy je srovnat vykon tohohle Gigabyta 1394 a Asus A7V600. www.amdzone.com
mno ja tam vidim jedine to ze si to pekne stridaji, v jednom vyrazne vyhrava asus a v druhym zas vyrazne vyhrava GB.... nesmis se divat jen na tu jednu stranu :roll:
Tak to asi koukas nejak spatne ... v nekterych testech je nizsi hodnota lepsi :wink: ... co ja vidim tak asus prohrava temer ve vsem.
edit: Gigabyte vyhrava 8:2 a jednou to bylo na stejne :eek:
2NLC: tak te moc nepotesim 200 das jen s HWmodem 8-), nasobic pres DIP switche , ale horsi je, ze blbne na stavovani CPU voltage napr.volba +10% udela z 1,5V -> 1.55V :evil: , jeste ze to moje 1800XP DLTC pri 1.55V jede 2.2GHz(10.5*209) ;D
max fsb sem nezkousel, ale melo by bejt nekde kolem 215 synchro
Takm jsem ji trochu testnul a je to bohuzel tak. Na Athlon TB 2400+ jsem se dostal na fsb 150 - pri 155 uz to tuhlo. To nastaveni fsb a voltage je dost slaby, ale pro normalniho uzivatele je to skvela deska ...
ta voltage je spis problem biosu, protoze u G-7VAX bylo z 1,5V +5%=1.6V, + 7.5%=1.72v
s tim fsb bud L12 mod na procaku=> 166, 200 nebo na patici