prosim - poradte - mam kupit vulcano 7 alebo 7+ ?
cenovy rozdiel 300-400sk.
Printable View
prosim - poradte - mam kupit vulcano 7 alebo 7+ ?
cenovy rozdiel 300-400sk.
+Citace:
Původně odeslal tanigor
urcite V7+ a vymen si aktiv za neco tissiho, jinak prijdes o usi ... ;D
podla mna radsej 9...
to bude najtichsie riesenie...
9 a 7 se lisi barvou pasivu, jinym ventilatorem ale hlavne cenou! 7+ je medenej a tak potrebuje lepsi chlazeni (tzn. vyssi ot. a i hlucnost) 7 je hlinikova s medenou vlozkou a na 2000 rpm je VELMI tichej! taky by nebylo spatny kdybys napsal na co to chces...Citace:
Původně odeslal visby
a jeste - 7+ ma 7cm ventilator kterej se dost spatne shani (a taky je hlucnej ale zato ucinej ;) ) a 7 ma 8cm kterej koupis vzdycky...
rozhdone kup 7+
Tt V7+ RULEZZZ
tichsie riesenie je 9 alebo 7... napis na co to chces...
no ja predpokladam ze na OC .. na co jinyho :D ;)
Cus koupim 7cm vetrak :-), nebo vymenim V7+ za V7 :-) + doplatek (ale pro me) :wink:
Na OC
V9 + kaskadu vetraku 120 + 92 + 80 + orig
(ale lepsi je privod vzduchu kompresorem, expanze plynu podtlakem velmi dobre ochlazuje az mrazi !!!)
To joo, kompresor rulezz ;D
7+
Pokud se rozhodneš pro V7+ , tak se ozvi a určitě se dohodnem , přechazim na vodníka. Jinak výkon je dost dobrej ale ten kravál při max výkonu je na mě moc.
TAK SOM SA ROZHODOL - 7+, CHCEL BY SOM HO NA LAHKY OC - 1700XP NA 2000.OBJEDNAL SOM SI HO V TNTRADE ZA 1500 AJ S POSTOVNYM.DOSKA JE MSI 745.UVIDIME, CO Z TOHO BUDE.DAKUJEM
Asi pro 7+. Já mám 7. je velký a dělá to kravál jak svina. Musím tam predřadit páru odporu. A navíc 7+ má orig. regulaci otáček.
A další velké + je celoměděné žebrování. Určitě bych nešel do 9 - je to jen fám co prt chladí.
Pavel
uz mi prisiel - dnes ho otestujem, v pondelok hodim vysledok
7+ ale musí se pořádně chladit.Přeceje je jenom celoměděnej :wink:
To co říkáš je velká blbost 7 má větráček o průměru 8 cm, ale 7+ má jen 6. Takže to je přesně naopak. Právě ty měděné žebra lépe vedou teplo a díky většímu počtu se to teplo rozloží na větší plochu(proto asi i ten menší větrák a i menší hluk.Citace:
Původně odeslal Bukyn