Naco je dobra mriezka na chladici CPU ...
Mam na mysli tu obycajnu mriezku co je skoro na kazdom chladicy CPU :?: Prach to urcite nechita tak naco ??? Proty kablom?
Printable View
Naco je dobra mriezka na chladici CPU ...
Mam na mysli tu obycajnu mriezku co je skoro na kazdom chladicy CPU :?: Prach to urcite nechita tak naco ??? Proty kablom?
urcite uplne nanic, radsi ji sundej, zapni PC a zkus tam strcit pazouru nebo kabel :-) a pak uvidis
ale inaksie ako na chranenie proty kabelom to nie je ze ???
i kabel se ti tam vejde, kdyz je blbe umistenej (uz jsem lovil kablik ze svyho coolermasteru) :wink:
nee, jedine snad jeste z estetickeho hlediska, ale kdyz se ti to nelibi tak je klidne sundejCitace:
Původně odeslal Platon
Zvyšuje to hluk a snižuje účinost chlazení také to brání lemplům hrábnout do roztočenýho větráku pazourou.
..jj jedine kvoli bezpecnosti (mne uz luftak 80x80 urval polovicu nechta na malicku :? )
...sa mi paci umelohmotna mriezka z toho luftaku co mam v popise :wink:
No ja som mriezku uz dal dole !!! Kabel sa mi o to urcite nezavadi a sa mi to takto paci aj ovela viac a este ku tomu tu mrieku mozem pouzit inde :lol:
aj ja som si kedysi myslel, ze kabel mi nezavadi. no zavadil. a ked som sa dotkol potom nahodou pasivu tak som si urobil pluzgier na prste. ;D
Mam stejnou zkusenost.. Ale nevim proc to chyta zrovny malicky? Ja kolem procaku nemam zadnej kabel, krome ATX do desky a to strach nemam... Tak jsem ho sundal a dal jinde.. Prece jenom 40,- je dost ;DCitace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Nešikovné maso musí pryč,... :lol: :lol: :lol: :lol: