Muze mi nekdo prosim vysvetlit,jake jsou mezi nimi rozdily?Ktere jsou nejlepsi?Nebo aspon vysvetli ,ze zrovna TYHLE jsou dobry na hry,TYHLE na to a na to....DIKY :-)
Printable View
Muze mi nekdo prosim vysvetlit,jake jsou mezi nimi rozdily?Ktere jsou nejlepsi?Nebo aspon vysvetli ,ze zrovna TYHLE jsou dobry na hry,TYHLE na to a na to....DIKY :-)
To asi těžko ti někdo vysvětlí, v čem sou lepší u tý a jiný hry v rozdílu těch ovladačů.
Já jsem DNA ovladače testoval (když budeš hledat, najdeš :-) ), ale jestli jsi línej, tak ti řeknu, že dopadli u mě nejlépe. Hry chodily suprově. V 3D Marku mezi Omegama a DNA nebyl rozdíl (vlastně byl 2 bodíky ve prospěch Omeg). DNA provozuju skoro měsíc (v1.5.3.6) a jsou skvělý.
A Catalysty, ty už nemůžu ani vidět, jinak bych musel jet do Kanady a umučit ty programátory. :-)
jj,mas pravdu...jsem linej :-) Diky aspon za tohle vysvetleni.Takze ,jestli jsem dobre pochopil,pokud mam pocitac hlavne na hry(a to mam),je pro me nejlepsi volba DNA ovladace... :idea: Jinak,existuje u nich neco jako u Catalystu na prehravani filmu na TV mod "theatre"(divadlo ;D )??Uz jsem si na to nejak zvyknul a vyhovuje mi to....diky
Theater Mód samozřejmě DNA ovladače obsahují. Jsou v českém jazyce a nastavení mají stejné jako klasické Catalysty. Doporučuji, aby sis je nainstaloval. Jsou skvělý. :idea:Citace:
Původně odeslal dutch3s
ok,dam tedy na Tebe a jdu je zkusit ;D jsou to tyhle?-> http://download.guru3d.com/pafiledb....on=file&id=649
No zase ja, keď som mal nainštalované DNA, som sa nemohol dostať do Control Panelu. Len to zamrzlo a nič sa nedialo... Tak som dal späť tie nešťastné Catalysty. :?
Přesně tak, to jsou oni.Citace:
Původně odeslal dutch3s
DAGGY: Tenhle problém jsem měl s Omegy, stačilo přeinstalovat a jelo to OK. Docela zbytečné se vracet ke Catalystům.
No ja som si zohnal aj nejaké to "čistidlo" na ovládače od ATI, ale aj po dôkladnom odstránení všetkých súčastí Catalystov som sa po nainštalovaní nedostal do Control Panelu...
Potvrzuju, DNA ovladače naprosto rulezni, hry jedou jak z praku, OPEN GL podpora je mnohem lepsi nez u Catalystu .... Mel jsem i nVidia karty, dobre si pamatuju na nektere problemy urcitych verzi Detonatoru -u DNA drivers jsem zatim nenarazil na ZADNY problem. MEGACOOL.
a jede na nich mafia? me nechce jet na poslednich omegech :(
No jasně, že na nich jede Mafie. :-)Citace:
Původně odeslal Lukoborec
Mi jede :wink:Citace:
Původně odeslal Lukoborec
No, nevím... Já jsem s Omegama prakticky naprosto spokojenej, po tom, co jsem si přečetl o diletantství "vývojářů" (ehm, spíš moderů) DNAček, tak jsem je pro jistotu ani nezkoušel, nakonec - neměl jsem proč :-)
Chtel bych se zeptat na jednu vec. Pisete tady, ze DNA drivery jsou v cestine ale ja je mam v anglictine ??? Jak je to mozne ???
Uz se to resilo, "diletanstvi" vyvojaru DNA v jinem threadu. Ale pro me neni diletantem nekdo, kdo postavi (nebo rekneme "upravi") naprosto dokonale stabilni ovladace, se kterymi behaji VSECHNY hry. S Omegama jsem mival problemy pri instalaci, hazelo to ruzne errory i kdyz se nakonec nainstalovaly. S catalystama pro jistotu zas byly problemy u her, nesel Quake, nesla Mafia, nektere hry mely pocuchane textury, ovsem instalace precizni. ;D Ani neresim v soucasny chvili prechod na vyssi verzi DNA. 1.5.3.6 jsou proste rulezni.Citace:
Původně odeslal jan555
Já jsem s posledníma třema verzema Omeg taky tak spokojený, že nemusím zkoušet nic jiného - všechno šlape, jak má!
Nemate pls. nekdo jinej link na ty DNA ovladace....me to z guru nejde sosnout.