potrebuju koupit zvukarnu (asi uz dnes) a fortissimo III furt neni. mam koupit audigy nebo mam pockat na to fortissimo?
Printable View
potrebuju koupit zvukarnu (asi uz dnes) a fortissimo III furt neni. mam koupit audigy nebo mam pockat na to fortissimo?
Asi zalezi na tom, na co ji chces. Ja myslim, ze do kanclu audigy staci...Citace:
Původně odeslal Braindead
hry, filmy, mp3, audio cd, proste takovy normalni pouziti. chci od ni bezproblemovy chod, pohodovou instalaci a aby fungovala s geniusama home theatre. tej instalace a problemu s ovladaci se trosku bojim :roll:
Aha, tak pro normalni pouziti bych se kartam od CL vyhnul velkym obloukem...Citace:
a co mam teda koupit? kdyz fortisimo III neni a do II nezapojim repraky. nakej sunt za 500 nechci a neco drazsiho (2500 a vejs) taky ne. v uvahu prichazi akorat ten digifire ale ten je asi o 500 drazsi nez audigy ???
Tak to nevim - ja bych ti poradil drazsi kartu...Citace:
no jo, asi se budu muset spokojit s audigy. takze drzte me palce a at mam u instalace pevny nervy ;D
No já ti palce držet budu. Potom co jsem četl, kolik lidí má s Audigy problémy, bych si ji asi nekoupil.Citace:
snad se zadari, hlavne aby to neodnesla klavesni nebo mys ;D nebo bracha... ;D
Jestli to chces na hry tak spis Audigy. CO jsem cetl tak Fortisimo III nema moc efektu (ve hrach) a rozdelovani na 5.1 taky nema jako Audigy. Samozrejme nevim, jen jsem cetl recenze a neslysel jsem ji
Nebud blby a pockej na III, nebo kup Digifire :roll:
tak sem koupil audigy :D
no jo ale nikde jsem se nedocetl jak to vubec ta Digifire hraje atd...
Mam problem pres optiku u Audigy nedostanu 5.1 jak je na tom konkurence od Herculesu? ;D
Nekde jsem cetl peknou recenzi v anglictine co se tyce kvality zvuku Audigy vs. Digifire a F III. a vychazi to velmi podobne ... odkaz ve starsich threadech o digifire ... Ja bohuzel audigy nikdy neslysel ... Ale vzhledem k tem problemum ... viz ta optika, instalace, drivery a tak ... (i kdyz asi vse se da vyresit) bych ji nebral ani nahodou ...
takze asi pujdu to toho DigiFire :wink:
Mam EX na sestavě dole a nemam a nikdy jsem neměl jediný problém!!!
Mam totiž dojem, že je optimalizovaná na Intel vs. Intel - co si pamatuju tak nejvíc problémů měli SiS, nebo ne???
Ja mam Intel a chipset je taky intel. Bez problemu to nebylo, ale funguje a zvuk je krasnej
Vilca : no koukám že máš stejné bedny jako já a říkáš že zvuk je krásný,tak do Audigy taky půjdu :wink:
Zvuk je krasny? To by me zajimalo, s cim to porovnaval... Ale jestli potrebujes verny zvuk, tak se tomu vyhni.Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Jakou máš kombinaci ty? Nechci číst: něco + min. DENON+ BOSECitace:
Původně odeslal dorf
Nic extra - zvukovku Terratec EWX 24/96, znasilnovac obycejny Technics a repro Authentic Voice - Magic 222.Citace:
Původně odeslal greenhorn66
To si ti to říká "věrný zvuk" když máš repro "Authentic Voice" co? ;DCitace:
Původně odeslal dorf
;DCitace:
Původně odeslal Massaro
No má to jednu slabinu=Technics ;D (když vemu srovnání po zvukové stránce(ne provedení a ovládání)- čet jsem to někdy v časáku STEREO)Citace:
Původně odeslal dorf
Slabina mozna, ale nepatrim k takovym "audiofilum", kteri si pousti ticho nahrane na kazetach, aby porovnali jeho kvalitu ;D, tudiz me tahle slabina nikterak nevzrusuje ;DCitace:
Původně odeslal greenhorn66