-
Podivná teplota
Mám desku MSI 865PE Neo2-LS. Speedfanem jde regulovat jen větrák na CPU a chipsetu. Teploty to ukazuje 3 - CPU, System a NB.
Pokud zastavím větrák na NB, ukazuje to teplotu NB 37 stupňů. Pokud větrák rozjedu, tak se naprosto ihned zvýší teplota na 44 stupňů. Rozhodně se to nemůže tak rychle ohřát. Jde spíš o nějaké ovlivnění měření teploty tím větrákem. Kde je chyba? Která teplota je správně? Svádí mě to k tomu, prostě ten větrák nechat stát, pokud to má jen 37 stupňů, nakonec i 44 není moc..
-
Taky mam tuhle desku..s tvym probleme ti neporadim,jen bych chtel rict ze me vzdycky dojme ta treti tplota...v pokoji mam traba 28stupnu a ona vesele ukazuje treba 21(asi mam v pc lednicku :-) )
-
Taky mam tuhle desku..s tvym probleme ti neporadim,jen bych chtel rict ze me vzdycky dojme ta treti tplota...v pokoji mam traba 28stupnu a ona vesele ukazuje treba 21(asi mam v pc lednicku :-) )
ted me jeste neco napadlo-jaky mas bios?Nevim jak je to s telpotou nb,ale ja mel verzi 1.0 a po upgrade na 1.3 se mi snizila teplota cpu asi o 5stupnu.....tak jestli mas starej bios tak zkus upgrade