da se nekde sehnat trubka z plexi? chtel bych ji na tunel. :-)
pripadne neco jinyho pruhlednyho, hladkyho ??? mam tam totiz ten svitici coolermaster, kterej tu trubku pekne osviti :wink:
Printable View
da se nekde sehnat trubka z plexi? chtel bych ji na tunel. :-)
pripadne neco jinyho pruhlednyho, hladkyho ??? mam tam totiz ten svitici coolermaster, kterej tu trubku pekne osviti :wink:
Tuningovat PET lahev ??? . V AZ plastiku ses ptal?
V Az plastiku maj vsechno :)) Jinak to by byl krutej mod mit bocnici a v tom plexi zavarenej od vyroby tunel k cpu nechat si to udelat v az plastik bez nejakej hrubejch prechodunasviceny by to vypadalo krute.
to jo :-) me se do A-Z plastiku nechce letet, ale napisu jim. jinak v bocnici mam plexi, ale vetrak je v plechu a to plexi ho obepina takze by to nebylo plexi na plexi, ale chtel bych na to udelat nastavec z plexi aby to dobre vypadalo pri nasviceni tim vetrackem. vecer mozna nahodim fotky.
njn alebo skuste pozriet firmy ktore predavaju materialy pre sietotlace, existuju pvc transparentne harky v hrubkach od 0,15 po 1 mm z toho to v pohode pojde ... len ten spoj neviem ako ... ale zase sa to bude super ohybat .... v cechach napr spandex alebo multiexpo ...
ja to ale nepotrebuju ohejbat :-) sem to vymeril, ze to mam presne naproti chladici na CPU, takze me staci pruhledna, hladka, neohebna trubka s prumerem 75 dlouha asi 10 centiku. idealni by bylo to plexi :wink:
Predpokladam, ze chces neco takvyho :wink: ...
http://metku.net/modgallery/images/833_2.jpg
http://metku.net/modgallery/detail.php?id=833
jo to je presne vono, akorat me neni jasny jak tam tu trubku chytil ??? ja to sice budu mit obracene, ale pridelany to bude stejne :-)
¨Neco takovyho sem chtel delat taky - zatim to ztroskotalo na tom, ze sem nesehnal plexi trubku spravnyho prumeru... Ja osobne bych pruhlednej vetrak dal hned za to plexi - melo by to zajimavej efekt :-)
Tady je taky jedna roura: http://www.pretaktovani.cz/text/proura.aspCitace:
Původně odeslal Braindead
A přilepený to má možná silikonem.
Prilepit by se to dalo treba tavnou pistoli, to lepidlo je taky pruhledny. Akorat myslim, ze Braindead to chce mit asi chyceny na chladici a v bocnici jenom diru, nebo ne?
obracene :wink: v bocnici mam vetrak, na nej chci dat tu trubku, ktera bude koncit u prociku a na prociku bude jen pasiv z V7+. proste napevno to bude jen na vetraku v bocnici :-) uchladit by se to melo a to ticho :D
Uchladit by sa to malo...ticho by malo byt tiez. Inac to urcite prichytil priehladnym tmelom alebo tym lepidlom co spomina KUba (maju ho v Baumaxe...taka pistolka..lacne to je).
neblbni neni to pistolka ale pistole, pak by koupil tu tavicku plastu co se tim prychytavaj kabely na omitku a rozleptal si tim plexi. ;D ma to kolem 30 cmCitace:
Původně odeslal GABO
Nee ...u nas mali aj taku malu (ja viem ze je aj velka)....zastrcis do toho to lepidlo (taku tuhu tycku) a len lepis...u nas v Baumaxe tu malu pistolku maju...
no a to je presne to cim nelepit plexi, to je tavna pistole kterou musis dat do zasuvky a ta napln z toho leze rozehrata docela siroka takze se s tim neda moc pracovat nehlede na to by jsi tim teplem mohl poskodit plexi, mnohem efektivnejsi bude silikonovy tmel neutralni kterej se da klidne pekne z plexi sloupat po zaschnuti.Citace:
Původně odeslal GABO
Aha tak tak si to myslel potom fajn :)
ale ja to prichytim nejak jinak, ta pistole se me kupovat nechce. :-( neco vymyslim, ale nejdriv musim sehnat tu trubku :?:
A čo takto zájsť poobzerať plastové skúmavky ....ak mate dade predajňu takýchto vecí tak tam musia mať všetky mysliteľné rozmery...
Alebo plastikový priesvitný pohár... Aj s uškom... :wink:
Práve dnes som nejaké videl v Tescu - ale nemeral som priemer, možno to bude úzke...
HEHEHE ...ty si zver ...( nic v zlom )Citace:
Původně odeslal LtK
Prijemne si ma pobavil s tym uskom ... takto som sa nenasmial uz davno
Dakujem
Takze plexi trubky vyrabi firma Zenit v praze. www.zenit.cz
dneska sem byl v A-Z plastiku a tam me rekli ze je nedelaj a poslali me do zenitu :idea:
Ti ale asi nebudou mít čas na malé kusovky :?Citace:
nezbyl ti kousek ? taky bych to zkusil...mám jenom plexi v boku a chtěl bych to taky chladit pasivem a větrák na bokuCitace:
ja ji este nemam, cekam co me napisou z toho zenitu