Kde koupit ? Potreboval bych nejakou zlatou :) vidim je vobcas na zdrojich,ale ja ji potrebuju samotnou, nebudu kuli ni kupovat i zdroj :)
Kde maji nejaky slusny vyber ?
btw: co je to za prodejce "dudu" ?
Printable View
Kde koupit ? Potreboval bych nejakou zlatou :) vidim je vobcas na zdrojich,ale ja ji potrebuju samotnou, nebudu kuli ni kupovat i zdroj :)
Kde maji nejaky slusny vyber ?
btw: co je to za prodejce "dudu" ?
Nějaký mřížky mají třeba v GM Electronics... ale jestli mají i zlatý ???
hm neviem ci zozenie zlate samotne .. vsade som zatial videl len kovove leskle ...
MadCap
... nemyslim si, ze by byl takovej problem je prestrikat :-)Citace:
Původně odeslal MadCap
Maaarty :smoke:
a v GM maj i jiny nez ty obycejny? myslim jako nejaky jiny tvary? ???
Ne, jenom obyc kulaty kovovy z dratu a pak plastovy s prachovym filtrem...Citace:
Původně odeslal Braindead
a daj se nekde v praze sehnat i jiny tvary? ??? vod dudu se me to nechce objednavat :-(
myslim, že se zbytečně bojíš - u dudu jsem objednal a za den to bylo na poště - stačilo si to vyzvednout...naprosto v pohodě...
no jo ale dudu je ma za 120. to si radsi koupim vobycejny v GM za 30. me spis zajimalo jestli treba v GM maj i jny tvary (ale porad z dratu aby to nebylo drahy). a ty co ma dudu taky asi nejsou moc vhodny na roudeni vzduch co? ???
no, řekl bych, jak které...já jsem si vzal biohazard a te zabírá proudícímu vzduchu děsně málo prostoru (možná míň, než ty mříže)....možná jde taky o to, že dudu je jediný, o kom vím, že nabízí něco jiného, než stříbrné mříže, a to jen proto, že to sám nechává vyrábět....takže i kvůli tomu 120. jinak jen mříž za 30.
dalsi problem je ze dudu tam ma vsechny motivy na hovno :-( nakej UT nebo HL nebo Q3A bych si tam nedal ani nahodou, a ostatni maj malo mista na vzduch. snad jedine ten biohazard. ale davat 500 za 4 pitomy kusy plechu se me fakt nechce. asi si zajdu do GM a bude :-)
Citace:
Původně odeslal Braindead
Si nakresli svoje,
není problém je udělat.
hele Dudu a mas je nekde na netu vyfoceny ?? chystam se udelat diru do kejsu tak bych mel mozna zajem :-)
ikona www dole :roll:
hm, popremejslim :wink:Citace:
Původně odeslal Dudu
za kolik by byly?
hezky, zvlast ta mrizka ala quake3 ta se mi libi, akurat nevim jakej to dela bordel, kdyz pres to funi vetrak, no mozna ze si ho casem objednam, ale ted nejak nemam cas delat diru do kejsu =)Citace:
Původně odeslal Dudu
1,4W Sunon na 5V s motivem biohazard nemá problém....na druhé mrizce ale má.m 2W ventil. a ten uz slyset je - a hlavni hluk tam dela ta mrizka...budu tam muset dat taky sunon....
ja si taky nechal nakreslit svoje... :) Dudu to nazval "sex" ... ;DCitace:
Původně odeslal Dudu
tak uz vim odkud vitr vane, sem si rikal kdo si navrhnul takhle uchylny mrizky ;DCitace:
Původně odeslal Pajda
Na kolik by u tebe vyšli mřížky motivem baskeťáckýho míče na 9cm větroňe 3ks, a 8cm - 2ks ???
Jak vypadá baskeťácký míč ? :?:Citace:
Původně odeslal Fraj#r
Cena je jako u jiných.
:lol:Citace:
Původně odeslal Dudu
Taková oranžová koule s černejma pruhamakolem dokola :wink:
Zrovna mi došli nový větroně tak se zamyslím a dám případně vědět.
Nespíš si je za tu cenu udělám sám
2 dudu: chtěl bych si taky navrhnout svojí mřížku (už na tom pracuju ;D). jak by měl vypadat návrh? zajímá mě, jestli stačí poslat obrázek v jpg, okótovat... kreslim to v autocadu 8-) .
Musis to vyvest v Inventoru 7.5 a posleze vyrendrovat v 3D MAX 2004, pripadne tam pridelej celej comp a sebe dodelas v Poseru. Hotovo. :lol:Citace:
Původně odeslal abel
Jo a pro zjednoduseni to rovnou projed nakym CAMem ;D
Sem to mřížku měl s tim QUAKEM a dělá to pěknej bordel :wink:Citace:
Původně odeslal Some guy