Mám možnost prodat G3, ale jediná karta na kterou bych pak měl je R9200.
Má to vůbec cenu?
G3 mám přetaktovanou a s tichým větráčkem a s nVidia ovladačema sem spokojenej.
Printable View
Mám možnost prodat G3, ale jediná karta na kterou bych pak měl je R9200.
Má to vůbec cenu?
G3 mám přetaktovanou a s tichým větráčkem a s nVidia ovladačema sem spokojenej.
Jednoznacne nemen :!:
Ta 9200 bude poriadne osekana, takze nejaky vykon naviac nedostanes. Mno a ak si teraz spokojny s Nvidia drivermi, tak Ati neber uz vobec. (Driveri k R200 ...atd cipom su max shit. Od R300 to je uz lepsie)
presne tak ... ani omylem ...Citace:
Původně odeslal Semik
jediny,co bys tim ziskal je podpora dx9, ale se ztratou vykonu oproti te tve gf3, takze no way...
DX9 nie, ale DX8.1
Nemen, ak pretaktujes TI200 na Ti500 tak ziskas podobny vykon.
+ u Nvidie zavazia osvedcene ovladace.
Takze urcite nemen.
:!: Presne tak nebrat! Aje ked na default hodnotách by boli víkonostne rovnaké, ale u Raedon 9200 by hrozili problémy. A tym pádom to nemá cenu kdy bys to vimenil lebo by si nič nezízkal ale mohol by si stratit. :?
Tohle bych taky nevymenil...
Urcite nemenit...radsej nieco vykonnejsie od ATI ked uz...aspon Radeon 9600 Pro.
Zajímalo by mě jaký by byly reakce, kdybych dal tuhle samou otázku v sekci Ati grafické karty ;D
Ale přesvědčili ste mě.
zrejme podobne, bo na 4re ludia jednaju v prospech cloveka a nie v prospech nejakej znacky :wink:Citace:
Původně odeslal Caleb
Ty voe, to si necham zaramovat. ;D Ano vse pro lid.To uz jsem negde slysel?Ze by za komancu ;DCitace:
Původně odeslal Semik
IGOR mal doma tu 9200 (ziadny SE model) a vysledky ktore mi zaslal su zle..(mam ich v robote)....takze NEBRAT.