jaky zaplaty po ServicePacku 4
Da se nekde najit seznam vsech zaplat pro windows 2000 po instalaci service packu 4?
Windows update moc neverim nehlede na to ze se to musi pri kazde reinstalaci delat znovu a kdyz mame doma 3 komple :wink: tak se mi to zrovna trikrat delat nechce (notabene pres modem ---- kdy uz ten intercable zacne neco delat ... :evil: )
PS: neni nad domaci LAN party
Re: jaky zaplaty po ServicePacku 4
Citace:
Původně odeslal Petano
Da se nekde najit seznam vsech zaplat pro windows 2000 po instalaci service packu 4?
Windows update moc neverim nehlede na to ze se to musi pri kazde reinstalaci delat znovu a kdyz mame doma 3 komple :wink: tak se mi to zrovna trikrat delat nechce (notabene pres modem ---- kdy uz ten intercable zacne neco delat ... :evil: )
No, dají se taky nasosat přes wupdate katalog, sosneš je jen jednou a pak už jenom instaluješ.
edit, je jich docela dost (42 důležitejch), pro zobrazení katalogu to chce na úvodní obrazovce wu zvolit Individuální nastavení a zaškrtnout Zobrazit odkaz na katakog ... blablabla :-).
Citace:
Původně odeslal Petano
ja mam doma 6 komplu, no pravda na tom 166mmx se porit neda(ale je to aspon dobrej router) a na notasu by taky nikdo nehral...ale jinak dalsi je nejhorsi tualatin 1G, gf4mx. takze souhlasim, neni nad domaci lan party ;D ;D
po nainstalovani sp4 je tech zaplat imho min nez 10
Citace:
Původně odeslal Octopuss
po nainstalovani sp4 je tech zaplat imho min nez 10
Po čistý instalaci+sp4 ???, pokud máš komp s sp3+všechny updaty, tak jej jich jen pár.
jo, po cisty instalaci+sp4. mel jsem sp3+vsechny zaplaty. odinstaloval jsem je, nainstaloval sp4 a ke stazeni byly jen asi 4 (2 tydny zpatky)