Poraďtemem jak mam osvětlit case, ale ne za nekřesťanský sumy. Mam tam plexi, tak bych to chtěl eště nějak rozzářit ;D
Printable View
Poraďtemem jak mam osvětlit case, ale ne za nekřesťanský sumy. Mam tam plexi, tak bych to chtěl eště nějak rozzářit ;D
nejlevnejsi jsou sirky a trocha benzinu ;D 8)
- studena katoda + predradnik se vejde do 450kc cos si myslim neni moc...
- extra svitive diody(modra) 25,-Kc/ks cervena 10kc/ks
Vzhladom na sezonu by som isiel do vianocnych ziaroviek na stromcek ;D To bude parada (daju sa zohnat lacno) ;)
No to bude parada, takove ty z trhu, co tak krasne hrejou :-) a obcas se sem tam naka z toho roztavi :-) No ale muze to bejt vazne hezke :-) a vejdes se do 100 Kc :-)
No ty diody by byly dobrý, ale na kolik a jak bych je zapojil?Citace:
Původně odeslal Khandar
na didoy se vykasli ta katoda s predradnikem je vetsi maso... ;)Citace:
Původně odeslal kecinzer
No to věřim, ale kde vzít to pjéťo že jo ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
No já jsem asi před týdnem viděl takový ty modrý dlouhý svítící trubice (nevím jak se to správně jmenuje, tak mě neukamenujte - nedělám do světel ;) ) do case v jednom obchůdku s větráčkama za 80-160 Kč. Přičemž ta za 160 Kč byla asi 25 cm dlouhá.
No tak to by bylo něco pro mě ;DCitace:
Původně odeslal Massaro
Katoda >> 30cm za 199 a predradnik za 153,- .. to je jeste min ..Citace:
Původně odeslal Khandar
no jen aby to nebyla ta katoda a ty jsi si nemusel za 165kc koupitjeste predradnik ;DCitace:
Původně odeslal kecinzer
Vypadá to že budu muset začít šetřit! :lol:
No to bude katoda :) Ale potřebuješ ještě ten předřadník...Citace:
Původně odeslal Massaro
JJ v PS Electronic na Žižkově jsem koupil 25cm MODROU trubici a předřadník kolem 360Kč.A je to docela maso 8)Citace:
Původně odeslal Marty
No, já osobně nemám rád katody pro jejich cenu a částečné osvětlení a především vysokou cenu.
Raději preferuji LED (i modré). Celkové osvětlení vyjde o polovinu levněji.
Pavel.
no to bych se na to podival, kolik ze stoji jedna modra dioda? jinak z diod neudelas takovy osvetleni co ma katoda a navic je s tim hrozny stelovani katodu umistis a konec a diody nez umistis nehlede na kabel proste ta katoda je korektnejsi.Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
no nevim nevim .. rozhodne to neosvitis tak jako katodou .. a co je hrozna haluuz kdyz jsou ty ledky videt . jdyz je zkovas a budou mit hodne vysokou svitivost tak pak je to o necem jinym .. ale modry a vysokosvitici stoji jedna minimalne kilo a musis jich tam mit tak pet .. no nevim .. katoda je katoda ..Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
PS: taky jsem chtel puvodne ledky ;)
.. taky sem chtěl původně LEDky, ale ten pojeb než bych to ubastlil tak aby to bylo schovaný, kam je dát, co s kablíkama... teď mám 1x modrou a 1x UV katodu na přepínači. Jednu dole v kejsu druhou nahoře, osvětlujou super! Šlehnul sme na ně jenom konektory, zapojil do předřadníku a už to fičí... jakepa problém? ;D 8)
Díval sem se na ceník u DUDU a nechápu proč sou komplety katod tak drahý (800 Kč) a jednotlivě to vyjde na 500Kč - katoda + předřadník. To je tak těžký to zkopletovat?
.... on to tam popisuje. Je to proto, že v sadě to je jen k zapojení, sou f tom krytky, konekturky a podobny <>inky a dyž to koupíš samotný, tak musíš tydle serepetičky nakoupit zvlášť a ubastlit si to. Krom toho nejni pořádně xehnání pořádná ta krytka .... ;)
Tak to tám dám bez krytky ;DCitace:
Původně odeslal Pajda
tu kritku tam len daj, neni problem zlomit katodu [ako som uz zrobil]. A tych cca 200+ ta nezabije, ked tak budes 4-5 dni bez jedala :)
Tak to už si můžu koupit rovnou celou tu sadu. No jo, oni vlastně budou vánoce ;DCitace:
Původně odeslal cernobil
jj ... ja jsem si koupil zvlast predradnik a zvlast katodu a jediny co staci to spojit a privest 12V ... to snad zvladne kazdej.
Pravda je ale fakt ze pokud je tam krytka na tu trubic tak to je super ..
mimochodem ja uz ji taky zlomil jednou .. staci na to chvili nemyslet a vzit kastly do ruky za rohy a je to v pi****.
Premejslim ze krytku nejak dodelam .. jak vypada /?
Možná že se pustim do těch diod ;D