Fan DC - PRIMECOOLER PC-12025L12S SuperSilent
co si o tomhle myslite? za tu cenu mne to prijde docela v pohode. A kdyz by se dal na takovych 1000rpm tak by snad byt slyset ani nemusel...
Printable View
Fan DC - PRIMECOOLER PC-12025L12S SuperSilent
co si o tomhle myslite? za tu cenu mne to prijde docela v pohode. A kdyz by se dal na takovych 1000rpm tak by snad byt slyset ani nemusel...
u dnesnich vyrobku never tomu co ma nazev silent supersilent,Citace:
Původně odeslal Deacon
rve to vice nez ty stare
Tak porad kde koupit slusnou 12x12 (pokud mozno za rozumnou cenu) :!: ???
Nechcem zakladat novy thread, tak to hodim sem. Ja by som potreboval vetrak 120x120, ale aby bol max. 15 hruby. Idelane medzi 10-15. Vsade maju iba 25-ky! A samozrejme na 12V a aby bol co najtichsi! Kde ho mam sakra zohnat na Slovensku??
Ta cena je více než dobrá, ovšem když se podívám na ty Db, nevím.Citace:
Původně odeslal Deacon
no, a co kdyz se stahnou ty o tacky tak na polovinu???? mne tak minimalne na 25DB rve chladic procaku, a kdyz se to trochu namaze tak si myslim ze by to mohlo byt ok
OndreJ Zaslal: 10. srpen 2003 8:25 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Nechcem zakladat novy thread, tak to hodim sem. Ja by som potreboval vetrak 120x120, ale aby bol max. 15 hruby. Idelane medzi 10-15. Vsade maju iba 25-ky! A samozrejme na 12V a aby bol co najtichsi! Kde ho mam sakra zohnat na Slovensku??
Skus predajnu Elektro Kuracina v TT ...OD Jednota na samom vrxu
mali tam 2ks SUNON 12V 120x120 ..jeden hruby/595SK >:E / a jeden tenky /460 SK ??? /
Cena sjalena ale ten drahsi som zobral.
Tusim ma 25mm ale tah jak swina 160m3/h :mweheh: ;D :mweheh:
Namontovany este neni .....ale bude to prievan
tak jsem si koupil 2 a jsem maximalne spokojeny!!!! mam je na regulaci a kdyz jsou tak na tech 9V tak jsou pro mne neslysitelne (mam vetrak na CPU asi na 3000rpm). Za tu cenu naprosta spokojensot :!: ;D
mužu se jen zeptat kam si ty FANy umístil ??Taky přemejslim o koupi ale nevim kam bych to narval
Napadá mě jedině windtunel :idea:Citace:
Původně odeslal Fleak
Nebo na výměník k vodníkovi
diru do vrsku case a odvetravat vzduch ven :wink:Citace:
Původně odeslal Fleak
hehehe.. no windtunnel jsem chtel puvodne, ale nakonec z toho nejak seslo. Zatim to vsechno modduju. pak hodim urcite fotky. Jeden je na dne casu a jeden je na strope. aby byl pruvan jak ma byt :D (mam 3R Air, takze ty 2 + 1 ve predu a jedna 80 vzadu. Pocitam ze to bude foukat docela slusne :-))
Len aby ti to raz neuletelo :lol: :lol: :D
Podla man to nebude ono. Budes tam mat dva rozne smery prudenia. Budu sa Ti miesat a nebude to mat taky ucinok, ako keby si mal len jeden prud (ten silnejsi Ti bude fungovat a ten druhy ho bude este k tomu aj brzdit). Je to moj osobny nazor :-) .Citace:
Původně odeslal Deacon
no... to se mi nejak nezda. prece tam nafoukam studeny vzduch a teply pujde ven. Klidne se to muze michat jak chce. studeny se studenym, to by prece vadit nemelo, ne??? no mam tam 3 teplotni cidla(pocitam ze jeden pujde na CPU, druhy VGA, a treti necham jen tak volne, abych videl, jaka je tam prave teplota) tak to schvalne vyzkousim a uvidim.