Potrebuju naky levnejsi chlazeni na 1700+DUT3C. Par kamosu me radilo at du do Falcona ale vo nem skoro nic nevim :?: . Plz poradte...
Printable View
Potrebuju naky levnejsi chlazeni na 1700+DUT3C. Par kamosu me radilo at du do Falcona ale vo nem skoro nic nevim :?: . Plz poradte...
Podle mě má nejlepší výkon proti ceně Coolermaster HAC-V81 X-Dream. Ale jestli nebudeš taktovat (ale to asi budeš :-) ), tak může být zbytečně hlučnej...
Me hluk skoro vubec nevadi. Takze to bych nevidel jako problem. A kolik stojí? Aspon prblizne
rozhodně ber Falcon rock II.Je opravdu skvělej mam s nim bohatá zkušenosti!!!Je levně a přesto velice výkonej!!Mě to uchladil i na 2300 MHz .
A kolik teda priblizne stoji?? Negdo me rikal ze kolem 400Kc ??? . Je to pravda??
SPire Falcon Rock I(II) stoji 300-400,jak kde a pak se jeste dela SPEEZE Raptor Cool,to samy jen pod jinou znackou a je o 100-150kc drazsi,jinak to samy :?Citace:
Původně odeslal KnoXviL
jj, ber Falcona, za ty 400 chladí jak drak... i v tomhle vedru nejde teplota mýho procáku přes 50C, při otevřeným casu pak přes 45C :lol: Je fakt v pohodě, po půl roce ho ještě furt ani neslyším... (2300rpm)
Já mám toho Raptor Coola I.
XP 1700+ DUT3, přetaktlej na 2400+
Teplota v klidu 39C
Teplota max 42C