Potřeboval bych trošku poradit.Nevím kolik jich je a který je takový jednoduchý.
Potřebuji to pouze na jednoduché účetnictví,né podvojné!!!!!
Prosím poraďte,Katoo :-)
Printable View
Potřeboval bych trošku poradit.Nevím kolik jich je a který je takový jednoduchý.
Potřebuji to pouze na jednoduché účetnictví,né podvojné!!!!!
Prosím poraďte,Katoo :-)
Myslím, že nejjednodušší a nejdostupnější je EXCEL (ano, Microsoft Excel)... Opiš si buňky z peněžního deníku (tištěné verze), knihu pohledávek a závazků si v tom můžeš taky udělat a co jinýho ještě pro jednoduchý účetnictví potřebuješ? Myslím že už snad nic... Na co platit za nějaký specializovaný programy (to má smysl až u podvojnýho účta)...
na ucetnictvi bylo kdysi Money 6 zdarma....treba je tedka naka novejsi verze taky zdarama...
Já to učto nedělám,dělá ho moje holka.
Zatím používá Učto 99,ale to jede pod DOSem :?
ono tam toho musí být trošku víc,myslím tím knihu jízd a další takové prkotiny.Citace:
Myslím, že nejjednodušší a nejdostupnější je EXCEL (ano, Microsoft Excel)... Opiš si buňky z peněžního deníku (tištěné verze), knihu pohledávek a závazků si v tom můžeš taky udělat a co jinýho ještě pro jednoduchý účetnictví potřebuješ? Myslím že už snad nic... Na co platit za nějaký specializovaný programy (to má smysl až u podvojnýho účta)...
Excel ovládá velice dobře a sama říká,že se to v tom moc nedá,či co.
Ale dík za radu.
Myslel jsem nějaký jednoduchý prográmek.
Money 6 je na nic a je taky pro podvojné (myslím)
vazne?Citace:
Původně odeslal Katoo
http://jclient.wz.cz/money.jpg
tak jo,ale prej se v něm blbě dělá :wink:
Heleď a co jinýho je kniha jízd než blbá tabulka? ???
Pokud jí to v Excelu nejde udělat, tak to v něm asi moc neumí (neříkám, že já jsu zrovna nějakej mistr). Myslím že fakt není problém, sehnat si papírové verze všech portřebných formulářů a předělat je do podoby excelu, zjisti, co kde potřebuješ sčítat, odečítat a jedeš...
btw: Money je fakt hrozný :-o
nam se osvedcila POHODA 2002