MAM ROZDELENEJ DISK NA 4 DISKY A U POSLEDNIHO SE MI FAT32 zmenil na RAW - VE VLASTNOSTECH DISKU !. A SAMOZDREJME NEJDE SPUSTIT,FORMATOVAT ,DEFRAG. OSTATNI DISKY JSOU V POHODE!! POMOOOC!!!! :oops: :?:
Printable View
MAM ROZDELENEJ DISK NA 4 DISKY A U POSLEDNIHO SE MI FAT32 zmenil na RAW - VE VLASTNOSTECH DISKU !. A SAMOZDREJME NEJDE SPUSTIT,FORMATOVAT ,DEFRAG. OSTATNI DISKY JSOU V POHODE!! POMOOOC!!!! :oops: :?:
cim si to rozdeloval ???
pres PMagic by to melo jet ok.
Tohle se mi stalo, když jsem Partition Magicem přerozděloval disk, na kterým byla jakási chyba, kterou našel Scandisk i Norton Disc Doctor, oba ji jako "opravili" nicméně chyba tam byla furt - jo a nešlo přečíst jeden soubor na disku... Naštěstí jsem měl zálohu...
Jakmile jsem totiž začal manipulovat s partition magicem, celej logickej disk zmizel, a partition magic hlásil druh dat RAW a nechtěl s tím už nic dělat... nakonec jsem celou partition musel smazat... :evil: (ještě že jsem udělal tu zálohu - bylo tam účetnictví jedný firmy pro kterou dělám servis komplů...) :smoke:
lidi nic sem s tim nedelal ten disk byl delenej pred rokem!!! hlasi velikost nula a kdyz dam zalohovat data do ZIPU z nabidky VLASTNOSTI disku tak to vytvori soubor s moc DLL a BMP takze tam neco je!!! :?:
Tak to se ti nějakým "zázračným" způsobem posrala buď elektronika na disku nebo ti prostě zhučela FAT tabulka i se zálohou... jinak už fakt nevím... nebo že by nějakej "přítulnej" vir ???
No pokud potrebujes z toho dostat nejaky data tak nobootni z dosu a muzes zachranovat.Ja sem takle zachranoval hudbu, votres, ale da se to mas sice osekany nazvi ale jinak OKCitace:
Původně odeslal Vykuk
Zkus nejaky "zachrany" SW, treba GetDataBack http://www.runtime.org/, ale neni to zadarmo :-( (pro zapometlivce je dobry softik na http://www.serialz.to). Data z toho "RAW disku" vykopiruj, pak tu partition odstran, znova vytvor a zformatuj.
LIDICKY TENHLE PROBLEM JE VE WIN XP JAKMILE SEM TO ZKUSIL U KAMOSE NA MILLENIICH TAK TO JDE NORMALNE !!! ALE STEJNE BYCH CHTEL VEDET CIM TO JE??!!! :evil:
Nebyl jsem daleko od pravdy... "vir" (Microsoft) :lol:
Radic na doske.... :-(
Zazil som to iste.