-
Seriózny problém
Dávam to do procesorov už to tu bolo spomínané, 1800+ BO DLT3C default 1,5 a Epox 8K5A2 vo WinXP modré obrazovky hardware malfunction. Takže u mňa pomohlo "čiastočne"
zvýšenie voltáže na 1,65 V na defaultnom takte skúšal som meniť zdroj robý to isté. Na AOC fore som našiel toto http://www.aoaforums.com/forum/showt...fbb017&t=19903
čo vy na to. V biose v advanced setup mám položku Athlon 4 SSED vypol som to sandra hlási, že sada inštrukcií SSE je vypnutá ale problém ostáva akonáhle spustím sandru memory benchmark hardware malfunction.
Zaujíma ma hlavne Váš názor na ten thread na AOC a či je možné to riešiť výmenou za BO s 1,6 V napr. Alebo reklamovať dosku Epox má predsa na stránke THB BO ako podporovaný procesor.
-
No s tou reklamaciou som si niesom isty je to predsa len taky problem ktory sa nereklamuje jednoducho. Tu vymenu CPU skus s niekym alebo od niekoho CPU poziciat a vyskusaj....tak to zistis najrychlejsie.
-
Tenhle problém mám taky při nestandartní fsb... na 166 je vše OK. Na reklamaci to v žádným případě není.
btw. AOA Forums = alliance for advancement of overclocking arts, takže ne AOC :wink: :roll:
-
V poriadku ale prečo to nejde na defaulte 11,5*133 pri 1,5 V keď to zvýšim na 1,65 tak to ide.